Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Συμμετοχή του ΕΛ.Γ.Α. στην πρώτη αγροτική έκθεση Ιεράπετρας “AgroExpo 2016” και ενημερωτική συνάντηση των ανταποκριτών στα Πεζά Ηρακλείου. Αποτέλεσμα εικόνας για Έκθεση Ιεράπετρας Agro Expo 2016

Παρουσίαση με θέμα «ΕΛ.Γ.Α.- Ασφάλιση και προστασία της αγροτικής δραστηριότητας»  πρόκειται  να πραγματοποιήσει ο ΕΛ.Γ.Α. στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην πρώτη Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας Agro Expo 2016 που διοργανώνεται στο Μισεδάκειο Στάδιο Ιεράπετρας στις  27 – 29 Μαΐου 2016.
Η ομιλία θα γίνει το Σάββατο, 28 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, από την προϊσταμένη της Διεύθυνσης  Ασφάλισης και Ενισχύσεων του Οργανισμού,  παρουσία και του Αντιπροέδρου του ΕΛ.Γ.Α., κυρίου Αθανάσιου Ζαννιά,  ο οποίος θα παρευρεθεί επίσης και στα εγκαίνια της έκθεσης, το απόγευμα της Παρασκευής 27 Μαΐου.

Παράλληλα με την επίσκεψη του Αντιπροέδρου και των στελεχών του ΕΛ.Γ.Α. στην Κρήτη, πρόκειται να υλοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση των ανταποκριτών του ΕΛ.ΓΑ. στο πλαίσιο των αντίστοιχων συναντήσεων  που έχουν πραγματοποιηθεί σε αρκετές περιοχές της επικράτειας και που έχουν ως  σκοπό την ενημέρωση όλων όσων εμπλέκονται με τον θεσμό των γεωργικών ασφαλίσεων σχετικά με την αγροτική δραστηριότητα.
Η συνάντηση των ανταποκριτών του ΕΛ.Γ.Α.  με θέμα « Η ασφάλιση και η προστασία της αγροτικής δραστηριότητας και οι προοπτικές της»,  θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 και ώρα 10:30, στα Πεζά Ηρακλείου, στην «Αίθουσα Πολιτισμού του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων».
Στη συνάντηση αυτή οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν σχετικά με τον ρόλο και τη συμβολή τους στο έργο του ΕΛ.Γ.Α., καθώς και με θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, όπως ο Κανονισμός Ασφάλισης Φυτικής Παραγωγής και Ζωικού Κεφαλαίου του ΕΛ.Γ.Α., και οι Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις. Επίσης, πρόκειται να γίνει παρουσίαση της εφαρμογής του καινούργιου διαδικτυακού συστήματος διαχείρισης ασφαλιστικής διαδικασίας του ΕΛ.Γ.Α..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου