Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Οι οίνοι της Πιερίας (Π.Γ.Ε.) οι καλύτεροι πρεσβευτές της !!!Το πρώτο βραβείο άριστης ποιότητας προϊόντος κέρδισε το οινοποιείο «Γεώργιος Αδάμος& Υιός» στην 17η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Ταξιδιών SITEV-2016 η οποία πραγματοποιήθηκε στο Palais des ExpositionsSafexPinsMaritimes, στο Αλγέρι της Αλγερίας.
Συγκεκριμένα την εξέχουσα τιμητική διάκριση στο Αλγέρι απέσπασε ο τοπικός οίνος Πιερίας (Π.Γ.Ε.) «Βασίλισσα» (Vasilissa), ένας οίνος λευκός ξερός παραγωγής 2015.
Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού και Ταξιδιών SITEV αποτελεί την πιο σημαντική εκδήλωση στον τομέα του τουρισμού που διοργανώνεται στην Αλγερία με πολλούς συμμετέχοντες από αραβικές αλλά και δυτικές χώρες. Αποτελεί μια σημαντική διπλωματική δράση για την ενθάρρυνση και την υποστήριξη συνεργασιών μεταξύ Αλγερινών και ξένων επιχειρηματιών στον τομέα του τουρισμού.
Το πρώτο βραβείο στο οινοποιείο «Γεώργιος Αδάμος& Υιός» αποδεικνύει ότι οι οίνοι της Πιερίας (Π.Γ.Ε.) μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές της, να αποτελέσουν ένα ακόμη σημείο αναφοράς ενισχύοντας την εικόνα της αλλά και δυναμώνοντας το τουριστικό της προϊόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου