Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική συνάντηση των ανταποκριτών του ΕΛ.Γ.Α. στα Πεζά Ηρακλείου.
Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των προσκεκλημένων ανταποκριτών του ΕΛ.Γ.Α. στην ενημερωτική συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα Πεζά Ηρακλείου, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στην «Αίθουσα Πολιτισμού του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων».
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Αντιπροέδρου του ΕΛ.Γ.Α. κυρίου Αθανάσιου Ζαννιά και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, στο πλαίσιο των αντίστοιχων συναντήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί σε αρκετές περιοχές της επικράτειας με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με την αγροτική δραστηριότητα όλων όσων εμπλέκονται με τον θεσμό των γεωργικών ασφαλίσεων.

Στελέχη του Υποκαταστήματος ΕΛ.Γ.Α. Ηρακλείου και της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΛ.Γ.Α. ενημέρωσαν τους ανταποκριτές, που προσήλθαν από όλους σχεδόν τους Δήμους Ηρακλείου, σχετικά με τον ρόλο και τη συμβολή τους στο έργο του ΕΛ.Γ.Α., καθώς και με θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, όπως ο Κανονισμός Ασφάλισης Φυτικής Παραγωγής και Ζωικού Κεφαλαίου του ΕΛ.Γ.Α., και οι Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις.
Επίσης, κατά τη συνάντηση έγινε παρουσίαση της εφαρμογής του καινούργιου διαδικτυακού συστήματος διαχείρισης ασφαλιστικής διαδικασίας του ΕΛ.Γ.Α. από στελέχη της Διεύθυνσης Πληροφορικής του ΕΛ.Γ.Α.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συζήτηση που ακολούθησε, όπου οι ανταποκριτές είχαν την ευκαιρία να θέσουν στα στελέχη του Οργανισμού ερωτήματα που τους απασχολούν, προκειμένου να κατανοήσουν καλύτερα, όχι μόνο το αντικείμενό τους, αλλά και όλο το φάσμα της διαδικασίας ασφάλισης.
Με δεδομένη τη μεγάλη απήχηση και συμμετοχή που είχε η εν λόγω συνάντηση, το Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Ηρακλείου προγραμματίζει αντίστοιχες ενημερωτικές συναντήσεις σε μικρότερη κλίμακα, ώστε ανταποκριτές όλων των δήμων της Κρήτης να έχουν τη δυνατότητα ενημέρωσης σχετικά με το έργο τους και αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν στον ΕΛ.Γ.Α. και κατ’ επέκταση στον αγροτικό κόσμο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου