Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

almiraMAN pre race week 7

7 εβδομάδες, αρχίζουμε να ζεαταινόμαστε !!!
7 weeks, starting to warm up !!

Τα σκουφάκια μας ! 
Τρίαθλο.
τρία στοιχεία, τρία χρώματα, τρεις έννοιες δεμένες!
Our swimming cups!
Triathlon
Three elements, three colours, three inter-connected concepts!!
Μπορείτε να αδράξετε την προσφορά από το Υπεραστικο ΚΤΕΛ Πιεριας για την μετακίνηση σας αλλά και των συνοδών σας από Αθήνα με 34 ΕΥΡΩ το άτομο με επιστροφή.
Για τα δρομολόγια των ημερών της διοργάνωσης έχουν προβλεφθεί λεωφορεία με υψηλούς χώρους φόρτωσης ,έτσι ώστε τα ποδήλατα σας να μεταφέρονται ολόκληρα (Χωρίς λύσιμο) .
Τρόπος κράτησης θέσης. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν mail στοalmiramantriathlon@gmail.com , μέχρι 2 Μαίου που θα αναφέρουν: 1. Το δρομολόγιο που επιθυμούν 2. Αριθμό επιβατών (πχ 1 αθλητής 2 συνοδοί) και 3. αριθμό ποδηλάτων. Απο τις 4 Μαΐου και μετά θα μπορείτε να επιβεβαιώσετε τις κρατήσεις σας ονομαστικά τηλεφωνώντας στο ΚΤΕΛ Πιερίας.
Σημαντικό: Τα δύο πολυπληθέστερα δρομολόγια θα μετακινηθούν μέχρι τον χώρο εκκίνησης (που είναι πολύ πλησίον σε όλα τα καταλύματα) και δεν θα τερματίσουν στον Σταθμό των ΚΤΕΛ που βρίσκεται 7 χλμ από τον χώρο διοργάνωσης. Επίσης σε περίπτωση αυξημένης ζήτησης θα υπάρχει αυτόνομο λεωφορείο μόνο για την διοργάνωση. Για τη επιστροφή θα υπάρξει λεωφορείο που θα ξεκινήσει από τον χώρο της διοργάνωσης, μετά την λήξη των απονομών, σε περίπτωση ζήτησης.
Πληροφορίες για τα δρομολόγια στο http://ktelpierias.gr


Special discount prices for coach buses from Athens to Katerini and back for our athletes and their supporters. Total round trip cost 34 EURO. For information please contact info@almiraman.gr


 
H καλύτερη μπυραρία της πόλης "Μαγια & Βύνη"   χορηγός μας και φέτος!
Παρέχοντας μας ποιοτικά σκουφάκια κολύμβησης της ZEROD
Σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα χαλάρωσης και διασκέδασης με τις καλύτερες μπύρες, με γεύματα συνοδείας,,τοπικούς οίνους αλλά και καφέ οι αθλητές μας και οι συνοδοί τους μπορούν να ολοκληρώσουν την βόλτα τους στον πεζόδρομο της Κατερίνης.

(Παρέχεται έκπτωση 5% στους αθλητές και συνοδούς)

The best beer house of the town "Magia-vini De La Cerveza" is our sponsor and this year!
Providing quality swimming  caps from ZEROD
With a very nice and cozy environment, serving the best beers, meals, local wines and coffee, our athletes and their escorts can enjoy their walk in the pedestrian zone of Katerini. (5% Discount for everyone)
          

Ευχαριστούμε το swimbikerun.gr για την επιμέλεια της Παρουσίασης Τύπου στην Αθήνα
swimbikerun.gr did a great job at the Press Presentation iat Athens!

 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!
Καλή αντάμωση στις αγωνιστικές διαδρομές!!

See you at the race course !!

Για την Οργανωτική Επιτροπή του Α.Π.Σ  ΤΡΙΑΣ
Representing the Organizing Committee TRIAS  A.P.Α

Ιορδάνης Παπαδόπουλος
Iordanis Papadopoulos


www.almiraman.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου