Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πύδνας - Κολινδρού με τον Αναστάσιο Μανώλα o κ. Πασχάλης ΠουρτσίδηςΜε χαρά υποδεχόμαστε στη δημοτική μας παράταξη τον κ. Πασχάλη Πουρτσίδη. 
Ο κ. Πουρτσίδης γεννήθηκε στο Κίτρος. Μετά την αποφοίτησή του από Λύκειο της Κατερίνης, σπούδασε και έλαβε πτυχίο από σχολή οδοντοτεχνιτών. 
Κατόπιν εξετάσεων προσελήφθη στον ΟΣΕ όπου εργάσθηκε επί πολλά χρόνια και έφθασε στο βαθμό του προϊσταμένου αμαξοστοιχιών. Από το 2011 ανοίκει στο Διοικητικό-Λογιστικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κατερίνης. 

Ο κ. Πουρτσίδης είναι παντρεμένος και έχει 3 τέκνα. 
“Ο τόπος μας έχει πολλες δυνατότητες και εφ´όσον αναληφθούν κατάλληλες πρωτοβουλίες, μπορούν να επιτευχθούν πολλά. Θεωρώ υποχρέωση του κάθε πολίτη να φροντίζει για το καλό του τόπου του. Μ´αυτές τις σκέψεις αποφάσισα να συμμετάσχω στο συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου κ. Μανώλα θέλοντας να συμβάλω στην προσπάθεια για αναμόρφωση του δήμου μας, επειδή Θέλω και Μπορώ”, δήλωσε ο κ. Πουρτσίδης.
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα http://olympiobima.gr/ypopsifios-dimotikos-symvoylos-pydnas-kolindroy-me-ton-anastasio-manola-o-k-pashalis-poyrtsidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου