Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε. ΚΟΡΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ


Την υποψηφιότητα του Ιωάννη Παπαδόπουλου, για Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης από την Δημοτική Ενότητα Κορινού, με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.
«Χαίρομαι ιδιαίτερα με την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της "ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ" ως υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Κατερίνης του νεαρού φίλου κ. Ιωάννη Παπαδόπουλου, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών από τον Κορινό.
Με διεθνή καριέρα και εμπειρία, έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας. Οι νέες τεχνολογίες είναι στόχος μας για υλοποίηση στον Δήμο που θέλουμε. Κάθε μέρα και πιο ισχυροί, κάθε μέρα και καλύτεροι. Καλώς ήρθες αγαπητέ Γιάννη. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης, να συμμετέχω ως υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Κατερίνης στην Δημοτική Ενότητα Κορινού, στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση τώρα». Ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς και με την ιδιότητα του μηχανικού δύναμαι να συμβάλλω στην ανάπτυξη του τόπου και στην επίλυση ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία. Για ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ!», σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, στο επάγγελμα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου