Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Με προτεραιότητα το νερό και τους αγροτικούς δρόμους, ο ιδιωτικός υπάλληλος Χρήστος Ζάχος υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Μηλιάς, στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου




Ένας δυναμικός νέος άνθρωπος ο Χρήστος Ζάχος, θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Μηλιάς στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Ο Χρήστος είναι ιδιωτικός υπάλληλος, ανήσυχος και με πολλά ενδιαφέροντα και όρεξη να δουλέψει για τα προβλήματα του τόπου που ζει και αγαπά.

«Μπαίνω στο ψηφοδέλτιο του Θανάση, του νεότερου από όλους τους υποψηφίους Δημάρχους, με στόχο να προσφέρω στους συμπολίτες μου, στον τόπο που ζω και αγαπώ. Με μπροστάρη τον Θανάση Λιακόπουλο, θα δουλέψουμε για να επιλύσουμε τα προβλήματα του χωριού μας και ειδικότερα (από το πρόγραμμα του συνδυασμού μας): 


1.      Το πρόβλημα της ύδρευσης, που το καλοκαίρι είναι πραγματικά αφόρητο. Χαίρομαι που για τον συνδυασμό μας είναι η πρώτη προτεραιότητα για όλα τα χωριά

2.      Επίσης, ήρθε η ώρα να λύσουμε άπαξ δια παντός το πρόβλημα της έλλειψης νερού για την επαρκή άρδευση 150 στρεμμάτων. Στόχος μας εντός τετραετίας να φτάσουμε το 100% των χωραφιών μας να αρδεύονται.

3.      Εντός του πρώτου χρόνου θα λύσουμε οριστικά το θέμα της διάνοιξης όλων των αγροτικών δρόμων, έτσι ώστε να μην υπάρχει άλλο η σημερινή δυσκολία μετακίνησης και πρόσβασης των αγροτών μας στις περιουσίες τους.

4.      Το χωριό μας, όπως και τα περισσότερα του Δήμου, έχει πολύ αργό ίντερνετ. Μας ενδιαφέρει να γίνουν οι κατάλληλες επενδύσεις έτσι ώστε να μπορούμε και εμείς να έχουμε γρήγορες ταχύτητες, όπως συμβαίνει στην Κατερίνη σήμερα.

Είμαι χαρούμενος που μπαίνω στην ομάδα του Θανάση και όλων των άλλων σπουδαίων συνυποψηφίων μου! Θα δουλέψουμε και θα τα καταφέρουμε! Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»

Θανάσης Λιακόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου