Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Ο Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΣΕΗΠ)
Για την πορεία, τα προβλήματα και τα αιτήματα του κλάδου των Ηλεκτρολόγων της Πιερίας ενημερώθηκε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα», υπ. Δήμαρχος Κατερίνης, Γιώργος Νταντάμης, κατά την επίσκεψή του στο κτίριο του Συνεταιρισμού, το πρωί της Τετάρτης.


Τον κ. Νταντάμη και τους υποψήφιους συμβούλους του Συνδυασμού Στάθη Κεραμιδιώτη, Γιάννη Νταντάμη, Ευαγγελία Παλάγκα, Χριστίνα Σιδηροπούλου και Γιώργο Τσιαλό υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της ΣΕΗΠ Νίκος Δαλαμήτρας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Πιερίας Κωνσταντίνος Σαραηλίδης, ο Δ/ντης του Συνεταιρισμού Σωτήρης Θειόπουλος και το Στέλεχος κα Τερζοπούλου.

«Στην νέα εποχή του Δήμου Κατερίνης όλοι θα έχουν πρόσβαση στην πληροφόρηση. Όλοι οι επαγγελματίες θα έχουν τις ίδιες ευκαιρίες και δυνατότητες συμμετοχής σε διαγωνισμούς. Οι απευθείας αναθέσεις με μεγαλύτερο κόστος σε βάρος του Δήμου και των δημοτών θα είναι παρελθόν. Η διαφάνεια θα είναι απαραίτητη συνθήκη σε κάθε μας συναλλαγή. Επιπλέον, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι είναι προτεραιότητά μας η smart city. Οι τεχνολογικές εφαρμογές στην υπηρεσία του δημότη για την άμεση εξυπηρέτησή του χωρίς μεσάζοντες θα τεθούν σε λειτουργία κατά προτεραιότητα. Θέλω να ξέρετε ότι ως Δημοτική Αρχή θα σταθούμε δίπλα σε κάθε επαγγελματικό κλάδο με ίσους όρους αντιμετώπισης και ίσες ευκαιρίες για όλους. Είναι Δέσμευση», τόνισε ο κ. Νταντάμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου