Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Ο τραυματιοφορέας Δημήτρης Τζιάτζιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ο τραυματιοφορέας Δημήτρης Τζιάτζιος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Ο Δημήτρης δουλεύει χρόνια στο Νοσοκομείο της Κατερίνης και είναι γνωστός για τη μεγάλη του προσφορά στον συνάνθρωπο, από ένα πόστο ευθύνης, που κάθε λεπτό μετράει. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Αναγνωστοπούλου και έχουν 2 παιδιά.

«Δουλειές για τα παιδιά μας, φροντίδα στον συνάνθρωπο και έργα ουσίας, νερό και δρόμοι»
Ο Δημήτρης διάλεξε συνειδητά να θέσει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό μας: «Μελέτησα το πρόγραμμα του συνδυασμού μας που είναι με διαφορά το πιο πλήρες και ρεαλιστικό. Κατάλαβα ότι τόσο ο Θανάσης όσο και όλη μας η ομάδα δίνει προτεραιότητα στην ουσία και όχι απλά στα ωραία λόγια, έτσι θεωρώ πως αυτός ο συνδυασμός είναι ο σωστός για μένα, που θέλω να προσφέρω ουσιαστικά στον τόπο μου. Τόσα χρόνια στη δουλειά μου προσφέρω καθημερινά στους συμπολίτες μου και το ίδιο θέλω να κάνω και μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στόχος και προτεραιότητες για μένα είναι ξεκάθαρα:
1.      Δουλειές για τα παιδιά μας, για να τα κρατήσουμε εδώ. Ο συνδυασμός μας έχει παρουσιάσει πλήρες πρόγραμμα επί του θέματος
2.      Προσφορά στον συνάνθρωπο, μέσα από τις δυνατότητες και δομές του Δήμου μας (που είναι μεγαλύτερες από αυτές που φαντάζεστε)
3.      Στην Κατερίνη συνυπογράφω και εγώ την προτεραιότητά μας για το Μουσικό Σχολείο
4.      Στα χωριά μας θα δουλέψουμε για να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα της λειψυδρίας και της διάνοιξης όλων των αγροτικών δρόμων

Χαίρομαι που επέλεξα την πιο δεμένη ομάδα σε αυτές τις εκλογές. Θα δουλέψουμε και θα τα καταφέρουμε! Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου