Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Εξετάσεις για άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού περιόδου Ιουλίου 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για άδειας άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού

Από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού της εξεταστικής περιόδου Ιουλίου 2019 θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη, στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων (κτίριο Βιολογίας-Φαρμακευτικής ΑΠΘ, 2οςόροφος) ως εξής:

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ  8-7-19 Έλεγχος Φαρμάκων
Παρασκευή Φαρμακοτεχνικών ή χημικών σκευασμάτων.
ΤΡΙΤΗ  9-7-19     Εκτέλεση συνταγών
Αναγνώριση πλειόνων φαρμάκων

ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ (ή ΓΡΑΠΤΕΣ) ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ  10-7-19       Ελληνική Φαρμακοποιία-Φαρμακοτεχνία
Φαρμακευτική Εμπορευματολογία-Στοιχεία Ιστορίας- Νομοθεσία
ΠΕΜΠΤΗ  11-7-19        Φαρμακολογία
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  12-7-19   Τοξικολογία
Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις εξετάσεις είναι έως την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019.
Οι υποψήφιοι θα παραλάβουν το παραπεμπτικό τους τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, στις 9.00 π.μ., στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων (κτίριο Φαρμακευτικής ΑΠΘ, 2ος όροφος).
Τροποποίηση του προγράμματος γίνεται από τους εξεταστές, σύμφωνα και με το υπόλοιπο πρόγραμμα λειτουργίας της Σχολής και οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. 
Παράκληση να αποστέλλονται από άλλες Περιφερειακές Ενότητες στο Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης μόνοδιαβιβαστικό και κατάσταση του υποψηφίου.
Όσοι υποψήφιοι προέρχονται από άλλη Περιφερειακή Ενότητα, μπορούν να προμηθευτούν το παράβολο των 11,74 ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων Θεσσαλονίκης (Ερμού και Καρόλου Ντηλ γωνία), το οποίο καταθέτουν στη γραμματέα της Επιτροπής την πρώτη μέρα των εξετάσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου