Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Συνάντηση του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώντα Μπαραλιάκου με το Σύλλογο διπλωματούχων Μηχανικών Πιερίας.

Συνάντηση του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώντα Μπαραλιάκου με το Σύλλογο διπλωματούχων Μηχανικών Πιερίας.

Στα πλαίσια του κύκλου επαφών του με τοπικούς φορείς, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος επισκέφθηκε χθες τα γραφεία του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Πιερίας. 
Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κ. Μελίνα Κορομήλη, ο υποψήφιος βουλευτής συνομίλησε με εκπροσώπους του κλάδου, αντάλλαξε απόψεις και αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς τους. Πληροφορήθηκε, μάλιστα, για  επιστολή με σειρά αιτημάτων που επιδόθηκε στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος του  νομού μας εκ μέρους του συλλόγου από το 2015 . Δυστυχώς κανένα από αυτά τα αιτήματα δεν ικανοποιήθηκε ως  τώρα.

Ο κ. Μπαραλιάκος υπογράμμισε το ζωτικό ρόλο των μηχανικών για τις υποδομές και την οικονομία της τοπικής κοινωνίας, καθώς ένας μεγάλος κύκλος επαγγελματιών συσχετίζεται και επηρεάζεται άμεσα από την απρόσκοπτη λειτουργία του κλάδου.Δεσμεύτηκε για την οικοδόμηση μίας αποτελεσματικής συνεργασίας και για την ενεργοποίησή του ώστε τα αιτήματα του Συλλόγου να επιλυθούν το ταχύτερο δυνατόν. 
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Τάσος Τασιούλας (Πρόεδρος ΤΕΕ Πιερίας), Κώστας Μπίσμπας (Πρόεδρος Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Πιερίας), Μάνος Μηντζιαρίδης (Γ. Γ. Σ.Δ.Μ. Πιερίας) και Κώστας Βασιλειάδης (μέλος της αντιπροσωπείας στο ΤΕΕ Κ. Μακεδονίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου