Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Υπογραφή εργολαβικής σύμβασης του έργου «Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού - φωτοσήμανσης στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΥΤΕ ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ» από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού - φωτοσήμανσης στο οδικό δίκτυο

Την εργολαβική σύμβαση του έργου «Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού - φωτοσήμανσης στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΥΤΕ ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ», υπέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.


Το έργο προϋπολογισμού μελέτης  500.000,00 € (με 24% ΦΠΑ), προβλέπει εργασίες εγκατάστασης συστημάτων φωτισμού και σηματοδότησης, συντήρηση εγκαταστάσεων δημόσιου φωτισμού και φωτεινών σηματοδοτών καθώς  και νέες εγκαταστάσεις στο νομό.

Με την υπογραφή της  εργολαβικής σύμβασης, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, βελτιώνει τις συνθήκες οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της, την καθημερινότητα των πολιτών και συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τον αναπτυξιακό της προγραμματισμό.

Να σημειωθεί, ότι το έργο, χρηματοδοτείται από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΕΛΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ) ΕΤΟΥΣ 2018 της ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου