Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Η ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡ.ΦΕ.Ο. ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ


  Η πολυετής και πολύπλευρη συνεργασία του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο) με την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα  φορά κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας των δύο πλευρών.
  Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας, Γεώργιος Τζήμας, υποδέχθηκε στο γραφείο του, την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, τα διοικητικά μέλη του ΟΡ.ΦΕ.Ο. Νικόλαο Πασχαλούδη-αντιπρόεδρο και Οδυσσέα Μανωλόπουλο-γενικό γραμματέα.

  Αντικείμενο της συνάντησης, η ενημέρωση του κ. Τζήμα τόσο για το πρόγραμμα του  48ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2019 (πρεμιέρα την Κυριακή 30-6-2019) αλλά και για τις γενικότερες δραστηριότητες του Οργανισμού, όσο και για την αναγκαία υποστήριξη από τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας σε θέματα τάξης, διευκόλυνσης του κοινού, προστασίας και ασφάλειας της αντιπροσωπείας της τιμώμενης χώρας που είναι το Ισραήλ και την εν γένει εύρυθμη διεκπεραίωση των εκδηλώσεων του φετινού φεστιβάλ.
  Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας, Γεώργιος Τζήμας, στάθηκε και στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στις πρωτοβουλίες του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου χρόνια τώρα και από κάθε θέση ευθύνης στην καριέρα του.
  Τέλος οι κ. Πασχαλούδης και Μανωλόπουλος, ευχαρίστησαν τον κ. Τζήμα καθώς και το προσωπικό της Αστυνομίας για τη βοήθεια και την άριστη και παραγωγική πολύχρονη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου