Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Μαρία Μίχου, υπ. Βουλευτής Πιερίας με το Κίνημα Αλλαγής: «Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι κρίσιμη και χρήσιμη»




Το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου ήταν η πρώτη ερώτηση που έθεσε η δημοσιογράφος της TV 100 Βιβή Ανδρίτσου στο πάνελ των υποψηφίων γυναικών βουλευτών από την Πιερία, στο οποίο συμμετείχε και η υποψήφια του Κινήματος Αλλαγής κα Μαρία Μίχου.

Για την κρισιμότητα των εκλογών και τη χρησιμότητα του Κινήματος Αλλαγής έκανε λόγο η κα Μίχου, απαντώντας ως εξής: «Εκτιμώ ότι το διακύβευμα της 7ης Ιουλίου είναι πραγματικά κρίσιμο. Εμείς, το Κίνημα Αλλαγής λέμε ότι η λογική, η κανονικότητα και το αυτονόητο πρέπει να επιστρέψουν. Για μας το δίλημμα δεν είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης, Μητσοτάκης ή χάος. Θεωρούμε ότι το Κίνημα Αλλαγής πρέπει να βγει ισχυρό από αυτή την εκλογική διαδικασία γιατί στόχος είναι η επίλυση των προβλημάτων και όχι η διαιώνισή τους.
Είχαμε μια κρίσιμη πενταετία με έναν δημοσιονομικό εκτροχιασμό από τη Νέα Δημοκρατία από το 2004 – 2009 που στοίχισε πανάκριβα στη χώρα. Είναι αυτό το διάστημα που δυστυχώς έφερε τη χώρα στα μνημόνια. Βλέπουμε μια ΝΔ αμετανόητη, δεν έχει ζητηθεί ούτε μια συγνώμη και θεωρούμε ότι μια αυτοδύναμη ΝΔ θα είναι σίγουρα και αλαζονική και ρεβανσιστική και σε τελική ανάλυση  δεν τα ρυθμίζουν όλα τα θέματα οι αγορές. Η ανάπτυξη πρέπει να συνδεθεί και με κοινωνική δικαιοσύνη.
Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ οι πολιτικές του σαφώς αποδοκιμάστηκαν. Τα νούμερα μπορεί να είναι κουραστικά αλλά είναι αποκαλυπτικά. Τα ληξιπρόθεσμα προς το δημόσιο είναι 105 δις, προς τα ασφαλιστικά ταμεία 35 δις και χάθηκαν 60 δις όλο αυτό το διάστημα.
Άρα οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκαν, οι αυταπάτες και οι ιδεοληψίες αποκαλύφθηκαν.
Θεωρώ ότι ένα ενισχυμένο Κίνημα Αλλαγής, προοδευτικό, που έχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, το πρόγραμμα ΕΛΛΑΔΑ, με συγκεκριμένες προτάσεις και ένας πολιτικός χώρος που έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες κοινωνικές μεταρρυθμίσεις στη χώρα πρέπει να έχει ισχυρή φωνή και είναι χρήσιμο για τον τόπο μας.  Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι κρίσιμη και χρήσιμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου