Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

ΗΤΤΑ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ


Παρουσιάζοντας μια εμφανώς βελτιωμένη εικόνα συγκριτικά με τα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια, ο «λαβωμένος» Δίας Δίου χωρίς τους βασικούς Γ.Παναγιωτίδη, Καλαμπάκα, Τοπαλίδη, Ουσταμπασίδη και Ευαγγελόπουλο πάλεψε σκληρά στη Νεάπολη Λάρισας, αλλά γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον τοπικό Ηρακλή στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη κυριαρχία στο πρώτο μέρος, προηγήθηκαν στις αρχές του δευτέρου (54') με τον Ζαφειρίου, ωστόσο η ομάδα μας είχε τις στιγμές της αργότερα για να αποδράσει με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Λάρισα, χωρίς όμως να καταφέρει να τις εκμεταλλευτεί με αποτέλεσμα να υποστεί μια ακόμη ήττα μακριά από το Δίον. Με αυτή τη νίκη ο Ηρακλής έφτασε τους 19 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στην 2η θέση του πίνακα, ενώ ο Δίας παρέμεινε στους 10 βαθμούς και στην 12η θέση.


Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έχασαν δυο καλές ευκαιρίες στο 5' με τον Κακαβίτση και στο 8' με τον Χρηστίδη, με τον Δία να απαντά στο 11' με τον Ανέστη Παναγιωτίδη να επιχειρεί δυνατό σουτ εκτός περιοχής και τον Παπαγιάννη να παραχωρεί κόρνερ. 
Στο 29' ο Ηρακλής απείλησε με το σουτ του Τσακάλι από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον Δερμίση να προλαβαίνει και να σταματάει τη μπάλα πάνω στη γραμμή σώζοντας τον Δία από το 1-0.
Στο 44' ο Ευάγγελου έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Χρηστίδη και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Νίκου είχε σωστή αντίδραση βάζοντας στοπ σε επικίνδυνο σουτ του Ψωμολιά. 
Στο 54' ο Ηρακλής προηγήθηκε στην αναμέτρηση, όταν ο Μανιώτης πέρασε κάθετη πάσα στον Ζαφειρίου με τον τελευταίο να προλαβαίνει τον Ευάγγελου στην έξοδο, «τσιμπώντας» τη μπάλα με το δεξί για το 1-0.
Στο 58' η κεφάλια του Μανιώτη έπειτα από το κόρνερ του Νεμπεγλέρα πέρασε εκτός εστίας και στο 65' ο Δίας παρουσίασε την πρώτη του καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, με το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Καραθάνου από μακρινή απόσταση να περνά πάνω από τα γκολπόστ.
Στο 71' η ομάδα μας έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν ύστερα από τη μπαλιά του Μανίκα, ο Καλουσίδης βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον Παπαγιάννη, αλλά βρήκε αέρα σπαταλώντας την πιο σημαντική ευκαιρία για το 1-1.
Στο 78' ο Δίας είχε μία ακόμη καλή ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά η κεφάλια του Νάκα έπειτα από την πάσα του Ανέστη Παναγιωτίδη πέρασε λίγο άουτ. 


Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας την επόμενη Κυριακή (1/12 - 15:00) απέναντι στον Αλμυρό στο γήπεδο του Δίον. 


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μαρόπουλος με α’ βοηθό τον κ. Τ.Παπαδόπουλο και β’ βοηθό τον κ. Ανδρέου (ΕΠΣ Μακεδονίας).



Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας, Χρηστίδης (73’ Αλεξανδρής), Μανιώτης, Κακαβίτσης (90’ Τάρτας), Ζαφειρίου (90’ Μουξιός), Νάστας (82’ Γκιουρσάνης).


ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ (Παναγιώτης Παρασίδης): Ευαγγέλου, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος, Τσουρέκας (60’ Καλουσίδης), Παπαστεργίου, Μαυρίδης (74’ Νάκας), Α. Παναγιωτίδης, Μανίκας.



Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου