Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Την Κυριακή στο Α’ Δ.Α.Κ. υποδέχονται τον ΜαγνησιακόΗ 3η αγωνιστική για την ομάδα των Πιερίδων Μουσών είναι την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 15:00 στο Α’ Δ.Α.Κ. (γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ). Αντίπαλη ομάδα, είναι ο Μαγνησιακός.


Οι Πιερίδες Μούσες μετρώντας δύο νίκες φιλοδοξούν σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγουν μπροστά στον βαθμολογικό πίνακα. Η προετοιμασία για το δύσκολο αυτό παιχνίδι έγινε με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Η προπονήτρια κ. Λία Ζιώγα έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες, τον αγωνιστικό σχεδιασμό και την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα.

Το Δ.Σ. της ομάδας καλεί όλους τους φιλάθλους να είναι στο γήπεδο και να ενισχύσουν με την παρουσία τους τις Πιερίδες Μούσες, την πρώτη και ιστορική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της Πιερίας.
Για αυτόν τον αγώνα δεν έχουν εκδοθεί εισιτήρια, η είσοδος είναι δωρεάν
Οι Πιερίδες Μούσες αξίζουν την υποστήριξη και προσκαλούν στο γήπεδο όλους τους φιλάθλους  της Πιερίας!

Στο διάλλειμα μεταξύ των δύο ημιχρόνων, όπως έχει καθιερωθεί το Δ.Σ. θα κληρώσει για τους παρόντες φιλάθλους δώρο – προσφορά του πολυκαταστήματος «ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ» του Συνεταιρισμού Ξυλουργών Πιερίας, τον οποίο ευχαριστεί για την υποστήριξη στην ομάδα και την προσφορά του εξαιρετικού δώρου!


  Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 – ώρα 15:00
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ – ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ Α ΔΑΚ (γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ) για την ενίσχυση της Ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου