Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Επιστημονική Εσπερίδα της ΑΧΕΠΑ-Κατερίνης «ΠΡΟΟΔΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ»


 
  Μια άκρως σημαντική και πάντα επίκαιρη εσπερίδα, ιατρικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, θα παρουσιάσει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, στις 7 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ), το τμήμα ΑΧΕΠΑ-Κατερίνης «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ HJ-39», με θέμα «Πρόοδοι στη διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου».

        Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που υλοποιείται σε συνεργασία με την Αντικαρκινική   
   Εταιρεία Μακεδονίας-Θράκης και τελείται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας,
είναι ο Παθολόγος-Ογκολόγος, Δρ Χρήστος Εμμανουηλίδης.
  Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επιστημονικής εσπερίδας, ο οικοδεσπότης πρόεδρος του τμήματος ΑΧΕΠΑ-Κατερίνης «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ HJ-39», Δρ Παναγιώτης Ταρενίδης υποδεχόμενος τους εισηγητές και το κοινό, θα αναφερθεί στους στόχους και τις δράσεις της οργάνωσης ΑΧΕΠΑ και ιδιαίτερα στις δραστηριότητες του τμήματος Κατερίνης.
  Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση του Σταύρου Λάμπρου, προέδρου του παραρτήματος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Μακεδονίας-Θράκης, με θέμα: «Στόχοι και δράσεις της Αντικαρκινικής Εταιρείας και ειδικότερα του παραρτήματος Μακεδονίας-Θράκης».
  Ο ομότιμος καθηγητής Α.Π.Θ. Κωνσταντίνος Πολυζωΐδης, πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής παραρτήματος Μακεδονίας-Θράκης, θα παρουσιάσει το βιογραφικό του κεντρικού ομιλητή Δρ. Εμμανουλίδη καθώς και τα εισαγωγικά σχόλια της ομιλίας.
  Η εσπερίδα θα ολοκληρωθεί με τον Παθολόγο-Ογκολόγο, Δρ Χρήστο Εμμανουηλίδη να αναπτύσσει το θέμα: «Πρόοδοι στη διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου» και να απαντά στη συνέχεια στα ερωτήματα του κοινού.
  Οι συνδιοργανωτές της καθόλα αξιόλογης εκδήλωσης που αποτελεί το επιστέγασμα των φετινών δραστηριοτήτων του τμήματος ΑΧΕΠΑ-Κατερίνης «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ HJ-39» και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του, ιατρός Δρ Παναγιώτης Ταρενίδης και ο αντίστοιχος πρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Λάμπρου, καλούν τους πολίτες της Πιερίας και όχι μόνο στην τόσο επίκαιρη και ενδιαφέρουσα εσπερίδα ώστε να γίνουν κοινωνοί και γνώστες της ασθένειας που ταλανίσει τους ανθρώπους σε κάθε γωνιά της γης, γιατί όπως επισημαίνουν: «Οι κύριοι αντίπαλοι του ανθρώπου, που είναι η ΑΓΝΟΙΑ και ο ΦΟΒΟΣ μπορούν να νικηθούν με την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ και την σωστή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου