Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Δήμος Κατερίνης: «Έξυπνη» εφαρμογή για την εξυπηρέτηση των πολιτών με ένα κλικNovoville, «κατέβασε» τώρα δωρεάν το app του Δημότη!
Νέα εποχή στην επικοινωνία των δημοτών με τις υπηρεσίες του Δήμου μέσω της πρωτοποριακής ηλεκτρονικής εφαρμογής novoville, μίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας επικοινωνίας, καταγραφής και παρακολούθησης αιτημάτων δημοτών και επισκεπτών, η οποία συμβάλλει στον ταχύτερο εντοπισμό και την άμεση επίλυση καθημερινών προβλημάτων, εγκαινιάζει από σήμερα ο Δήμος Κατερίνης.


Αρκεί μόνο το κατέβασμα της δωρεάν εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο (Apple iOS και Google Android), η φωτογράφιση του προβλήματος με την κάμερα του κινητού και η αποστολή της αναφοράς στις υπηρεσίες του Δήμου άμεσα και χωρίς κόστος ή γραφειοκρατικές διαδικασίες με ένα κυριολεκτικά «κλικ».
Με αυτόν τον τρόπο ο Δήμος αφενός απλοποιεί την επικοινωνία με τους δημότες, καθώς η εφαρμογή Novoville εντοπίζει αυτόματα το ακριβές σημείο του χρήστη. Αφετέρου πληροφορείται, κινητοποιείται άμεσα για λακκούβες, καμένες λάμπες, οδική σήμανση, εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα κ.ο.κ., ενώ ο δημότης λαμβάνει απευθείας ενημέρωση στο κινητό του τηλέφωνο για όλη την πορεία επίλυσης του προβλήματος μέχρι την οριστική του διευθέτηση.
Παράλληλα, ο Δήμος μπορεί να ενημερώνει και να επικοινωνεί με τους δημότες και επισκέπτες του για όλα τα προγραμματισμένα δρώμενα, μέσω της αποστολής νέων και ανακοινώσεων, καθώς και να λαμβάνει τη γνώμη τους για θέματα ποικίλης θεματολογίας με την διεξαγωγή σύντομων δημοσκοπήσεων. Χρήσιμα τηλέφωνα και συχνές ερωτήσεις ανανεώνονται ζωντανά και είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής, αναδεικνύοντας την σε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο επικοινωνίας και ενημέρωσης του δημότη/επισκέπτη.
Αναφερόμενος στη χρήση της πλατφόρμας Νovoville ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος τονίζει χαρακτηριστικά: «Στο πλαίσιο μιας νέας αντίληψης διοίκησης των δημοτικών πραγμάτων και εξυπηρέτησης του πολίτη ο Δήμος μας καινοτομεί, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες για να βελτιώσει τις υπηρεσίες, που παρέχει στους δημότες. Είναι μία προσπάθεια, που ξεκίνησε αρχικά με την αναβάθμιση της ιστοσελίδας του Δήμου μας. Κάνουμε σήμερα ακόμα ένα βήμα στη συμμετοχική διαχείριση του κοινού μας χώρου, της πόλης μας. Ανοίγουμε ένα νέο άμεσο και σύγχρονο κανάλι επικοινωνίας και διάδρασης μεταξύ Δήμου και δημοτών, οδεύοντας προς το μέλλον μαζί. Βελτιώνουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής μας στην πράξη, μαζί με τους δημότες».
Για να κατεβάσετε στο κινητό σας την εφαρμογή εύκολα, άμεσα, 24 ώρες το 24ωρο επιλέξτε:

Περισσότερα στοιχεία στη νέα ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου