Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Μελωδικά κάλαντα, έθιμα & εορταστικές νότες πλημμύρισε το Δημαρχείο ΚατερίνηςΜέσα σε μία όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, παρουσία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, αντιδημάρχων και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, αντάλλαξε ευχές για καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και χαμόγελο με τους υπαλλήλους του Δήμου, καθώς και με το Δ.Σ. του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων.


Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους εργαζόμενους: «Ζητάμε και εγώ και ο Γιώργος ο Νταντάμης την στήριξή σας, καθώς και η επόμενη χρονιά θα είναι κρίσιμη. Θα καταρτίσουμε έναν πολύ δύσκολο προϋπολογισμό. Αναγκαστήκαμε να λάβουμε δύσκολα μέτρα για το 2019. Θα είναι μόνο για ένα χρόνο τα μέτρα αυτά. Του χρόνου τέτοιο καιρό θα μειώσουμε πάλι στο 20% που αυξήσαμε τα δημοτικά τέλη και θα αποπληρώσουμε μεγάλο μέρος του δανείου που θα συνάψουμε, καθώς θα πάρουμε αρκετά χρήματα από το υπουργείο εσωτερικών. Γενικότερα έχουμε τη δέσμευση, ότι, θα έχουμε μεγάλη βοήθεια από την κρατική μηχανή οπότε πιστεύω ότι τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά. Θέλω από σας την συνδρομή σας, να είμαστε δίπλα στον πολίτη. Αυτός είναι ο ρόλος μας. Αυτό πρέπει να υπηρετήσουμε για το 2020 και για τα επόμενα χρόνια».

Επιπλέον, ο Δήμαρχος προανήγγειλε ότι του χρόνου θα διοργανωθεί μία γιορτή για τους υπαλλήλους και τα παιδιά τους, ενώ ευχές για υγεία, δύναμη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία απηύθυνε στους εργαζόμενους και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Νταντάμης.

Παράλληλα, παραδοσιακά κάλαντα άκουσε ο Δήμαρχος Κατερίνης από μέλη χορωδιών, συλλόγων και φορέων τόσο στο γραφείο του, όσο και στην αίθουσα συνεδριάσεων, ενώ αντάλλαξε ευχές με εκπροσώπους φορέων και πολίτες. Ειδικότερα, κάλαντα και πρωτοχρονιάτικες μελωδίες παρουσίασαν η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, οι χορωδίες της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, καθώς και πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου.

Τέλος, ένα χαρακτηριστικό εορταστικό δρώμενο των ημερών αναβίωσαν «οι κουδουνοφόροι» του συλλόγου Λιβαδιωτών «Γιωργάκης Ολύμπιος» και του Ορφέα ΜΑΟ Φωτεινών αντίστοιχα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου