Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

O Παρφές "ανεβαίνει" στον Όλυμπο! (Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου/Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019,11:00))


Ο Παρφές "ανεβαίνει", στον Όλυμπο, στο μαγευτικό Λιτόχωρο Πιερίας, προσκεκλημένος της τοπικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης και της Κατερίνας Μυλωνίδου, για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα και να παίξει με τους φίλους του, μαζί με την "πνευματική" του μητέρα, συγγραφέα Σοφιάννα Παϊδούση. 
To μεγάλο ταξίδι του Παρφέ από τον Βόρειο Πόλο, αντίστοιχο με αυτό του Αη Βασίλη, συνεχίζεται στο Λιτόχωρο Πιερίας, μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Τρίκαλα, τη Λάρισα, τα Γιαννιτσά, τη Βέροια, την Κέρκυρα, την Κατερίνη και θα συνεχιστεί με περισσότερες πατημασιές... στο χιόνι και μετά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!
Αφήγηση παραμυθιού, μουσικοκινητικές δραστηριότητες, με δόσεις θεατρικού παιχνιδιού, για όλους όσοι νιώθουν παιδιά, γιατί με... έλκηθρο τη διαφορετικότητα και φόντο τον χιονισμένο Όλυμπο, κανείς δε θα μείνει μόνος απέναντι στον σχολικό εκφοβισμό κι αυτά τα Χριστούγεννα!
Ο αγαπημένος ήρωας Παρφές και η χειροποίητη κούκλα του, ανυπομονούν να σας... υποδεχτούν στη φιλόξενη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου, την Παραμονή των Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου 2019, στις 11 το πρωί, για να... ανεβούμε όλοι μαζί στον Όλυμπο της διαφορετικότητας και του χριστουγεννιάτικου πνεύματος!
Υ.γ. Ο "Παρφές", της συγγραφέα Σοφιάννας Παϊδούση, κυκλοφορεί... ελεύθερος από το φθινόπωρο, από τις εκδόσεις Οσελότος, σε όλα τα ενημερωμένα φυσικά και ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία, σε όλη την Ελλάδα. Η ίδια η συγγραφέας θα υπογράψει το βιβλίο της σε όλες και όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Παρφέ από το Λιτόχωρο και την Πιερία!
Για περισσότερες πληροφορίες κι εκπλήξεις, αναφορικά με την απόκτηση του βιβλίου, επικοινωνήστε με την ίδια τη συγγραφέα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και του Παρφέ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου