Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

O Παρφές "ανέβηκε" στον Όλυμπο! (Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου)



Ο Παρφές "ανέβηκε" στον Όλυμπο, στο μαγευτικό Λιτόχωρο Πιερίας, προσκεκλημένος της τοπικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης και της Κατερίνας Μυλωνίδου, για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα και να παίξει με τους φίλους του, μαζί με την "πνευματική" του μητέρα, συγγραφέα Σοφιάννα Παϊδούση.
Με το έλκηθρο της διαφορετικότητας και φόντο τον χιονισμένο Όλυμπο, μικροί και μεγάλοι φίλοι του βιβλίου και του παιχνιδιού είχαν την ευκαιρία, εκτός από την αφήγηση του παραμυθιού, να εμπλακούν, μεταξύ άλλων, σε μουσικοκινητικές δραστηριότητες, με δόσεις θεατρικού παιχνιδιού, σε δημιουργική γραφή, με όπλο τη φαντασία τους και τη βοήθεια του αγαπημένου ήρωα Παρφέ και της χειροποίητης κούκλας του. Το αποτέλεσμα ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακό, γεγονός που μας... αναγκάζει να σας δώσουμε λίαν συντόμως μία μικρή γεύση, γιατί οι φίλοι του Παρφέ στο Λιτόχωρο... δε στερούνται φαντασίας, έμπνευσης και αποκλίνουσας σκέψης! Είμαστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε κι εσείς...
Όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα, έγιναν στη ζεστή και καλαίσθητη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου, την Παραμονή των Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου 2019, με οικοδέσποινα την Κατερίνα Μυλωνίδου, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση και την πολύτιμη συνδρομή της στο ταξίδι του Παρφέ αλλά και στην καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας, ως συστατικό στοιχείο πολιτισμού σε παιδιά και ενήλικες στην τοπική κοινωνία του Λιτοχώρου και της ευρύτερης περιοχής.
To μεγάλο ταξίδι του Παρφέ από τον Βόρειο Πόλο, αντίστοιχο με αυτό του Αη Βασίλη, από το Λιτόχωρο Πιερίας, μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Τρίκαλα, τη Λάρισα, τα Γιαννιτσά, τη Βέροια, την Κέρκυρα, την Κατερίνη και τον Κορινό, αναμένεται να συνεχιστεί με περισσότερες πατημασιές... στο χιόνι και μετά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!
Υ.γ. Ο "Παρφές", της συγγραφέα Σοφιάννας Παϊδούση, κυκλοφορεί... ελεύθερος από το φθινόπωρο, από τις εκδόσεις Οσελότος, σε όλα τα ενημερωμένα φυσικά και ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία, σε όλη την Ελλάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες κι εκπλήξεις, αναφορικά με την απόκτηση του βιβλίου, επικοινωνήστε με την ίδια τη συγγραφέα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και του Παρφέ!
Περισσότερες πληροφορίες για τη συγγραφέα, το βιβλίο, το έργο της και τρόποι επικοινωνίας:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου