Υλικά
Μερίδες: 1- Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε τον ζωμό και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να αχνίσει κάπως.
- Ρίχνουμε το κρασί και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά, να αχνίσει.
- Προσθέτουμε το μαϊντανό, τα ντοματίνια, το ξύσμα λάιμ, το ξερό θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά, σε μέτρια φωτιά.
- Ρίχνουμε τις γαρίδες. Μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά, αδειάζουμε σε βαθύ πιάτο και σερβίρουμε τις αχνιστές γαρίδες
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 157.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου