Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ακαδημία Σ.Φ.Κ. Πιερικός Γιορτή-Τελετή Λήξης (Δελτίο Τύπου)

 

H ποδοσφαιρική χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σ.Φ.Κ. Πιερικός, με τη διοργάνωση της γιορτής λήξης για όλα τα μικρά και μεγάλα παιδιά της, την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Α’ ΔΑΚ.  

Η τελετή-γιορτή λήξης, για την αγωνιστική χρονιά 2021-22, άρχισε από εκεί που αρχίζουν όλοι οι τελικοί στο ποδόσφαιρο και στη ζωή, από τα... αποδυτήρια και τελείωσε φτάνοντας στα... αστέρια κι ακόμη πιο μακριά, γιατί φέτος στοχεύσαμε ψηλά, το φεγγάρι και του χρόνου ακόμη ψηλότερα! 

Από τα box to box football games ανάμεσα σε αθλητές και μπαμπάδες, μέχρι τις απονομές διπλωμάτων και τα πυροτεχνήματα, με γονείς/κηδεμόνες, φίλες και φίλους της Ακαδημίας, προπονητές και διοικούντες, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, να συμμετέχουν και να συμπρωταγωνιστούν, υποδεχόμαστε με ανοιχτή αγκαλιά το καλοκαίρι, με μια μπάλα στα πόδια και με το μυαλό στην επιστροφή μας τον Σεπτέμβριο! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Τύπου & Μέσων Ενημέρωσης 

Ακαδημία Σ.Φ.Κ. Πιερικός 

 

Μedia kit No1: Aπό το γήπεδο μέχρι τα αστέρια!https://www.youtube.com/watch?v=H9ldHHUzZwk&t=1s  

Media kit No2: Από τα αποδυτήρια στο γήπεδο και στον τελικό! https://www.youtube.com/watch?v=57llD1DLrNo&t=1s  

Μedia kit No3: H καλοκαιρινή γιορτή λήξης! (best of all) https://www.youtube.com/watch?v=74oSiTfFIRw&t=158s 

Μedia kit N4: album φωτογραφιών προς ελεύθερη χρήσηhttps://www.facebook.com/media/set/?vanity=pierikos&set=a.556500105917938 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου