Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

ΒΑΤΤLEGOAL στο BATTLENET3D Γιατί «Πρωτάθλημα σαν το τοπικό (Πιερίας) κανένα» ΔΕΥΤΕΡΑ 27 Ιουνίου στις 20:00!

Τοp 20 «Γκολ της χρονιάς» στο Ερασιτεχνικό!  

VIRAL FinalCountdown από το 1 μέχρι το 20 

Plus Kριτική επιτροπή με τους χρυσούς σκόρερ στα 11 μέτρα 

Γιατί «Πρωτάθλημα σαν το τοπικό (Πιερίας) κανένα» 

Για πρώτη φορά πανελλαδικά ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής παίρνει τη θέση που του αξίζει και μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων, με αιτία κι αφορμή την “talk of the town” Top-20 λίστα με τα «Γκολ της χρονιάς», από το 1 μέχρι το 20, της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, σε μία ανατρεπτική εκδήλωση στον πολυχώρο BATTLENET3D στην Κατερίνη, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, στις 20:00 η ώρα! 

Η μεγαλύτερη αθλητική ιστοσελίδα της Πιερίας κι όχι μόνο, το KateriniSport.gr, με υπερηφάνεια και τιμή, αναλαμβάνει τον ρόλο του διοργανωτή, ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας (μέχρι στιγμής οι ψήφοι αγγίζουν τις 10.000), προσφέροντας, παράλληλα, την... ηλεκτρική καρέκλα του κριτή, σε πραγματικό χρόνο, στους αμερόληπτους (σ.σ. μέχρι αποδείξεως του εναντίου), Πέτρο ΚεραμιδάΜάκη Θεοχάρη  και Σάββα Ταταρίδη, για να αναδείξουν το δικό τους ΤΟP-3, με εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία κι εκλογίκευση παρακαλούμε και τις δικές σας ενστάσεις φυσικά box to box (σ.σ. κοινώς ροντέο και “viral της χρονιάς” Νο..., έχουμε σταματήσει προ πολλού να μετράμε!) Όλα αυτά μαζί με την ιντερνετική playlist κατάταξη από την αρχή της χρονιάς, που αριθμεί μέχρι στιγμής σχεδόν 150.000 προβολές συνολικά, σε ένα ασύλληπτο ρεκόρ που θα διαρκέσει αιώνες! (σ.σ. εντάξει, την επόμενη χρονιά θα το ξεπεράσουμε!) 

Άλλωστε, «Πρωτάθλημα σαν το Τοπικό (Πιερίας) κανένα...» 

Υ.γ1. Όποιος ποδοσφαιριστής, προπονητής, φίλαθλος ή οπαδός, λείψει, θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα με ποινή... δύο αγωνιστικών! 

Υ.γ2. Ναι, είστε καλεσμένοι όλες και όλοι, με την αυστηρή προϋπόθεση ότι αγαπάτε παθολογικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ή λατρεύετε να το μισείτε, είτε παίζετε είτε όχι, είτε είστε στη λίστα είτε όχι, ακόμη κι αν είστε... διαιτητές, πρόεδροι ή παράγοντες... (σ.σ. προκλητικό;) 

Υ.γ3. Αν προσθέσετε τα καθαρά ποτά, το εξαιρετικό menu, την επιλεγμένη μουσική από τη διεθνή σκηνή και την υψηλής αισθητικής καλλιτεχνική ατμόσφαιρα του BΑΤΤLENET3D, αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για full packageevent, μεγαλύτερο από της... συνδρομητικής τηλεόρασης! 

                                                                                                                                            Δεν υπογράφει κανείς για να γλιτώσουμε το... αυτόφωρο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου