Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

  Η Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 ήταν ακόμα μια παραγωγική ημέρα για την πρώην Βουλευτή Πιερίας και μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μαρία Μίχου.

  Επισκέφθηκε τη διεύθυνση περιβάλλοντος και καθαριότητας  του Δήμου Κατερίνης, όπου ενημερώθηκε για τα ιδιαίτερης σημασίας ζητήματα που  απασχολούν τους εργαζομένους. Την υποδέχθηκαν ο Αντιδήμαρχος  περιβάλλοντος και καθαριότητας , Γεώργιος Κυριακίδης και ο Προϊστάμενος του ιδίου τομέα, Κωνσταντίνος Κιτιξής, οι οποίοι μαζί με τους εργαζομένους προέβησαν στην εμπεριστατωμένη και λεπτομερή γνωστοποίηση των επί μέρους  λειτουργικών  θεμάτων που εδράζονται στον ευαίσθητο χώρο της καθαριότητας και του υγιεινού περιβάλλοντος της πόλης.  

  Η κ. Μίχου δήλωσε την πλήρη υποστήριξη της στην προσπάθεια των εργαζομένων για βελτιωμένες συνθήκες εργασίας, την κάλυψη των αναγκών τους με το απαραίτητο και αναγκαίο επιπρόσθετο προσωπικό, μισθολογικά και επιδοματικά ζητήματα, ενώ επισήμανε τα συνεπακόλουθα της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης που μαστίζουν το κοινωνικό σύνολο αλλά και τα επιβεβλημένα και απαιτούμενα μέτρα προστασίας και στήριξης του εργατικού δυναμικού.

  «Αλληλεγγύη και αξιοπρεπής εργασία, αποτελούν την κορωνίδα της πολιτικής θέσης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με την οποία πορευόμαστε» επισήμανε η κ. Μίχου, με την ολοκλήρωση της επίσκεψής της στη διεύθυνση περιβάλλοντος και καθαριότητας  του Δήμου Κατερίνης.

  Το ίδιο βράδυ η κ. Μίχου παρακολούθησε την εορταστική συναυλία της χορωδίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης, συνεχάρη τον μαέστρο Ευθύμιο Μαυρίδη, τους χορωδούς και μουσικούς του φωνητικού συνόλου καθώς και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης. Μιας πρωτοβουλίας με παράλληλη ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ευαγγελικής Εκκλησίας.

  Η πρώην Βουλευτής Πιερίας και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μαρία Μίχου, με την ευκαιρία του ερχομού του νέου χρόνου αντάλλαξε  τις πρωτοχρονιάτικες ευχές με όλους όσοι απήλαυσαν τις μελωδίες των ημερών.

 









 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου