Υλικά
Μερίδες: 4- Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα και στο γκριλ.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη σάλτσα λιαστής ντομάτας, το βασιλικό και το πιπέρι.
- Απλώνουμε το μείγμα πάνω στα φιλέτα πέρκας.
- Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε για 6 - 7 λεπτά, ανάλογα με το πάχος τους, χωρίς να τα γυρίσουμε.
- Σερβίρουμε τα φιλέτα ζεστά και συνοδεύουμε, αν θέλουμε, με πράσινη σαλάτα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 89.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου