Υλικά
Μερίδες: 4- Για τα φασόλια χάντρες, σε βαθιά κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο λάδι για 3-4 λεπτά, μέχρι να μαραθούν.
- Προσθέτουμε τις χάντρες, κατευθείαν από την κατάψυξη, και σοτάρουμε για 5-6 λεπτά.
- Σβήνουμε με ζεστό νερό που να καλύψει τα υλικά κατά 2-3 εκ. και προσθέτουμε τον μαϊντανό, τον πελτέ και τις ντομάτες.
- Αφήνουμε να πάρουν μία βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε για περίπου 45 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν καλά οι χάντρες.
- Στο σερβίρισμα περιχύνουμε τα φασόλια χάντρες με ωμό ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 166.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου