Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Αναγέννηση Κολινδρού-Ελπίς Ανδρομάχης 3-1

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Αναγέννηση Κολινδρού επί της Ελπίδας Ανδρομάχης. Στο πρώτο αγώνα μπροστά στο κοινό της η Αναγέννηση έδειξε ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.


Οι παίκτες του Ηλία Τζιόκα μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο και παρά το άγχος που είχαν λόγω της πρώτης εμφάνισης μέσα στην έδρα τους κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 40' με τον Γκουδάρα μετά από ωραία πάσα του Ζιώζια. 

Αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου που δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο.


 Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 55' με ένα γκολ που προήλθε από χέρι.

Στη συνέχεια η Αναγέννηση ανέβασε τον ρυθμό της, είχε τον έλεγχο του αγώνα και με ένα Γκουδάρα σε εξαιρετική μέρα κατάφερε στο 72' να πάρει κεφάλι στο σκορ μετά από σέντρα του Λακασά και γκολ του πρώτου.

Το τρίτο γκολ ήρθε στο 80' πάλι από τον Γκουδάρα μετα από εξαιρετική ενέργεια του Μπαντέ. Μεγάλη ευκαιρία για ανεβάσει τον δείκτη του σκορ έχασε και ο Ζιώζιας στο 83', ο οποίος όταν πλάσασε ο αμυντικός την έδιωξε πάνω στην γραμμή.




Στο ημίχρονο του αγώνα ένα από τα τμήματα υποδομής της Αναγέννησης που προπονεί ο Γιώργος Σκαρτάδος έκανε την πρώτη εμφάνιση στο κοινό της Αναγεννησης.
http://kolindrosfire.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου