Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Εγγραφές στη Μουσική Σχολή και τις Φιλαρμονικές του Δήμου Πύδνας Κολινδρού

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΥΔΝΑΣ- ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
(Αναγνωρισμένη από το κράτος)
(Κ.Α.Τ.Ε.Χ.Ν./70824/25.8.09/ΦΕΚ1764)
ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ

Για μια ακόμη χρονιά ξεκινούν τα μαθήματα στη Μουσική Σχολή Αιγινίου Δήμου Πύδνας Κολινδρού καθώς και στις Φιλαρμονικές Σχολές (Αιγινίου, Κολινδρού, Μεθώνης)  αλλά και στις Δημοτικές χορωδίες (Αιγινίου μεικτή και παιδική, Κολινδρού μεικτή και Μεθώνης μεικτή).
Είναι αποδεκτό από όλους ότι οι μουσικές σπουδές προσφέρουν μόρφωση, πνευματική καλλιέργεια ενώ παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να αποκτήσουν μια δημιουργική απασχόληση όπου αναπτύσσεται η φαντασία, η δεξιότητα, ο ρυθμός και η ευαισθησία.
Έχει ως στόχο να επενδύσει στη νέα γενιά, δίνοντάς της την ευκαιρία τόσο για καλλιτεχνική μόρφωση όσο και για επαγγελματική κατάρτιση. Όταν οι σπουδές γίνονται με ποιοτικό και πιστοποιημένο τρόπο, δίνουμε τη δυνατότητα στους νέους μιας ολοκληρωμένης μουσικής εκπαίδευσης με την προοπτική της επαγγελματικής αποκατάστασης.
  Στη Μουσική Σχολή  μπορούν να εγγραφούν μαθητές όλων των ηλικιών από όλα τα Δημοτικά και Τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Πύδνας Κολινδρού. Υπάρχει η δυνατότητα τα μαθήματα να γίνονται εκτός από την έδρα της Μουσικής Σχολής στο Αιγίνιο και στον Κολινδρό, στον Μακρύγιαλο και στο Κίτρος.  Η προοπτική αυτή στη δύσκολη οικονομικά περίοδο που περνά η πατρίδα μας  εξυπηρετεί τους γονείς και  δίνει τη δυνατότητα για ίσες ευκαιρίες σε  όλους τους δημότες.
Για τους μαθητές της Μουσικής Σχολής τα δίδακτρα είναι ιδιαίτερα χαμηλά ενώ παρέχονται εκπτώσεις σε ειδικές κατηγορίες (μαθητές που μαθαίνουν δύο όργανα, αδέρφια, πολύτεκνοι, μαθητές που φοιτούν και στη Φιλαρμονική). Για τη Φιλαρμονική Σχολή και τις χορωδίες τα μαθήματα είναι δωρεάν.
Εγγραφές μαθητών: από 19  Σεπτεμβρίου  μέχρι 2 Οκτωβρίου 2013
Έναρξη  λειτουργίας  μαθημάτων: Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013
Οι εγγραφές για τους μαθητές της Δημοτικής Ενότητας Αιγινίου γίνονται είτε στην έδρα της Μουσικής Σχολής στο Αιγίνιο είτε προσκομίζοντας στο σχολείο την επισυναπτόμενη αίτηση. Τα γραφεία της Μουσικής Σχολής θα είναι ανοικτά κάθε απόγευμα  6-8 μ.μ.
Για τους μαθητές των άλλων Δημοτικών Ενοτήτων οι εγγραφές των μαθητών μπορούν να γίνουν στα σχολεία από τα οποία οι μαθητές θα προμηθευτούν το ενημερωτικό σημείωμα και την επισυναπτόμενη αίτηση.
Πληροφορίες: Έδρα Μουσικής Σχολής, Αβέρωφ 10, Αιγίνιο τηλ. 2353023156 και στα τηλέφωνα: 2353350222 και 2353350224
 
                                               Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύδνας-        Κολινδρού
                                        Δημήτριος Κ.  Χλεμές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου