Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Παναχαϊκή-Αιγινιακός 2-2: Θρίλερ με τα όλα του


Σκορ και θέαμα... στο τελευταίο τέταρτο πρόσφεραν στην Πάτρα η Παναχαϊκή και ο Αιγινιακός για την πρώτη αγωνιστική της Football League. O Αιγινιακός έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Παναχαϊκής για την πρώτη αγωνιστική της Football League. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκη καθώς προηγήθηκαν δύο φορές με τους «ροσονέρι» να απαντούν ισάριθμες.
Το σκορ άνοιξε στο 77' ο Κούστα για τον Αιγινιακό κόντρα στη ροή του αγώνα, μετά από άψογη συνεργασία του με τον Έππα. Στο 88' ο Κολ έφερε το ματς στο ίσα με ένα σουτ «κεραυνό» με τον Πιαστόπουλο να δίνει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του τρία λεπτά αργότερα (91'). Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Μωραΐτης στο 94'.

Η Παναχαϊκή «φωνάζει» σωστά για πέναλτι στο χέρι του Πιαστόπουλου στο 94' μετά από κεφαλιά του Μιχάλη Μπαστακού.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολυχρόνης (81’ Αργυρόπουλος), Τσελεπίδης, Σωτηράκος, Πολίμος (70’ Σταμόπουλος), Πλέγας, Κολ, Κυνηγόπουλος, Μαυριάς, Μπαστακός (59’ Ελευθεριάδης), Μωραΐτης

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Ορφανίδης, Πετρούσης, Ζήσης, Σ. Τοπαλίδης, Πιαστόπουλος, Λάσκαρης, Πολύζος, Δούμτσιος (74’ Έππας), Παπαδόπουλος (61’ Κούστα), Μαρκόφσκι (84’ Κλιγγόπουλος)
Πηγή: fosonline.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου