Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Επίσκεψη του Υποδιοικητή της 3ης Υ.ΠΕ. στον Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού


Την Τρίτη 23-6-2020, ο Υποδιοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (3η Υ.ΠΕ.) κ. Κωνσταντίνος Χρίστογλου συνοδευόμενος από την Αναπληρώτρια υπεύθυνη συντονισμού επιστημονικής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας (ΚΥ) Αιγινίου κ. Χρυσούλα Λυκίδου, επισκεύθηκαν τον Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού κ. Αναστάσιο Μανώλα.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τρόποι για τη βελτίωση της υγειονομικής περιθάλψεως των δημοτών, με ιδιαιτέρα έμφαση στη βελτίωση των παρεχομένων κατά τη θερινή περίοδο υγειονομικών υπηρεσιών στους παραθαλάσσιους οικισμούς του δήμου, οι οποίοι σναμένεται να δεχθούν το μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών.

Από τον Δήμαρχο τονίσθηκε η φιλότιμη προσπάθεια του προσωπικού του ΚΥ Αιγινίου για την κατά το δυνατόν καλύτερη παροχή υγειονομικών υπηρεσιών, ενώ παράλληλα επισημάνθηκε τόσο η μείωση του αριθμού του προσωπικού του ΚΥ κατά τα προηγούμενα χρόνια, όσο και η έλλειψη βασικών ιατρικών ειδικοτήτων.
Ο Υποδιοικητής της 3ης Υ.ΠΕ. τόνισε τη σημασία της παροχής βελτιωμένων υγειονομικών υπηρεσιών στους κατοίκους της υπαίθρου και επεσήμανε την προσπάθεια που καταβάλλει η Υπηρεσία του στον τομέα αυτό και στο πλαίσιο του γενικότερου προγραμματισμού του Υπουργείου Υγείας. Υποσχέθηκε ότι, εντός των αρμοδιοτήτων του, θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια τόσο για τη συμπλήρωση των ελλείψεων του ΚΥ Αιγινίου, όσο και για τη βελτίωση των παρεχομένων υγειονομικών υπηρεσιών στις έδρες και στα εξυπηρετούμενα ιατρεία του δήμου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου