Προετοιμασία: 10΄, Ψήσιμο: 20΄
Υλικά (για 2 μερίδες)
- 2 πίτες για γύρο
- 2 φέτες ζαμπόν
- 4 ροδέλες ντομάτας
- 100 γρ. τυρί τριμμένο
- 1/2 πιπεριά πράσινη, κομμένη σε ροδέλες
- 2-3 μανιτάρια, κομμένα σε ροδέλες
- 100 γρ. φέτα τρίμμα
- 1 κρεμμύδι μικρό, κομμένο σε ροδέλες
- 6-7 ελιές, απύρηνες, κομμένες σε ροδέλες
- λίγη ρίγανη
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C. Βάζουμε τις πίτες σε ένα αντικολλητικό ταψί.
Προσθέτουμε στη μία το ζαμπόν, 2 ροδέλες ντομάτας, το τυρί, την πιπεριά και τα μανιτάρια.
Στην άλλη πίτα ρίχνουμε τη φέτα, τις άλλες 2 ροδέλες ντομάτας, το κρεμμύδι, τις ελιές και λίγη ρίγανη.
Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
Περισσότερες συνταγές στο www.gastronomos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου