Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Σωστικές παρεμβάσεις αποκατάστασης οδοστρώματος της επαρχιακής οδού Ρητίνης-Ελατοχωρίου από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Συνεχίζονται οι τεχνικές εργασίες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο πλαίσιο των τεχνικών παρεμβάσεων, αποκατάστασης βλαβών οδοστρώματος οδικού δικτύου, αρμοδιότητας συντήρησης,  της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.


Οι τεχνικές παρεμβάσεις εξελίσσονται σε τμήματα της 15ης επαρχιακής οδού από Ρητίνη-Ελατοχώρι και αφορούν μεταξύ άλλων διαμόρφωση πρανούς, καθαίρεση ασφάλτου και ασφαλτόστρωση, διαμόρφωση ρείθρου, καθαρισμό καναλιού και κοπή βλάστησης στις παρυφές της οδού.

Οι παρεμβάσεις, εντάσσονται στο έργο,  «Επείγουσες εργασίες για αποκατάσταση βλαβών καταστρώματος οδού σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας στα όρια του Νομού Πιερίας» -προϋπολογισμού μελέτης 1.200.000 ευρώ (με ΦΠΑ 24%)-με χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη, από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη , πραγματοποίησε αυτοψία των εργασιών, που εξελίσσονται με ταχύ ρυθμό και θα συνεχισθούν και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου