Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Τα "Special Souls in English Lessons" γίνονται card game στη θάλασσα!Ο Football Manager, o Basketball Player, η Travel Agent, η Hairstylist, η Νurse, ο Ηarbourmaster, η Singer, o Firefigther, η Hurdler και η Musician, συμπληρώνουν το Top-10 των προσώπων της αγγλόφωνης σειράς «Special Souls in English Lessons» στο νεοσύστατο ENEEGYL TV.
Οι μικροί ήρωες του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης, μετά τις πρώτες αποκλειστικές συνεντεύξεις τους, στην αγγλική γλώσσα, μεταμορφώνονται σε... real card game στη θάλασσα -παρέα με την άμμο, το κύμα και τα βότσαλα-, γιατί έτσι επιτάσσει το καλοκαίρι και το πρωτόκολλο της δημοσιογράφου, εν είδει... γοργόνας, Μάρθας Γιαννακίδου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αφορμή στάθηκε το πρωτοποριακό -και πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της γενικής και ειδικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα-, concept του προγράμματος πολιτιστικών του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης, της φετινής χρονιάς, με τίτλο "Special Souls in English lessons", για την παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού στην αγγλική γλώσσα, μέσω βιντεοσκοπημένων διαλόγων μαθητών-εκπαιδευτικών, με τη μορφή διαφορετικών role play, διαβαθμισμένης δυσκολίας, ανάλογα με τις δυνατότητες των μαθητών και το βαθμό αγγλομάθειάς τους.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
Δημιουργικό, Παρουσίαση/Κείμενα σε ελληνικά και αγγλικά: Mάρθα Γιαννακίδου (ΠΕ06)
Video & Photo Shooting: Νίκος Κολίτσης (ΠΕ02)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου