Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Υποτροφίες ύψους 267.000 ευρώ για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του PerrotisCollege

 

Υποτροφίες, συνολικού ύψους 267.000 ευρώ,για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα παρέχει το Perrotis CollegeΧρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Perrotis College με την οικονομική συνεισφορά εταιριών και ιδρυμάτωνΈμφαση θα δοθεί στο νέο Προπτυχιακό Πρόγραμμα «Περιβαλλοντικές Σπουδές», το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το «Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου» και στο νέο Πρόγραμμα της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών «M.Sc. Αειφορική Γεωργία και Διαχείριση». 

Το Perrotis College, το οποίο ιδρύθηκε το 1996, εκπαιδεύει ηγέτες για βιώσιμη ανάπτυξη στην Ελλάδα, σε όλη τη νοτιανατολική Ευρώπη και πέρα από αυτή. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιούνται στην αγγλική γλώσσα οδηγούν στην απονομή πτυχίου BSc (Hons) και προετοιμάζουν τους σπουδαστές του να αναλάβουν θέσεις στους τομείς γεωπονίας, περιβάλλοντος και επιχειρηματικότητας. Τα προπτυχιακά προγράμματα που παρέχει είναι: 

• Αειφορική Γεωργία και Διαχείριση
• Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων 
• Διεθνής Επιχειρηματικότητα 
• Περιβαλλοντικές Σπουδές 
• Ψηφιακό Μάρκετινγκ

 

 

 

 

 

Η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Perrotis College παρέχει πτυχία Master of Science (M.Sc.) σε κατευθύνσεις που σχετίζονται με τον αγροδιατροφικό τομέαΤα μαθήματα πραγματοποιούνται σε σύγχρονα εργαστήρια που διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για τις ερευνητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών. 

Συγκεκριμένα, τα προγράμματα της είναι: 

• Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων 
• Μάρκετινγκ στον Αγροδιατροφικό Τομέα 
• Αειφορική Γεωργία και Διαχείριση. 

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του Perrotis College και στα τηλέφωνα: 2310492854 και 2310492946

 

Perrotis College 

Μαρίνου Αντύπα 54, Τ.Θ. 60097ΤΚ 57001, Θέρμη

www.perrotiscollege.edu.gr Τ:2310492800 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου