Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Αλληλεγγύη στους πυροπαθείς της Βόρειας Εύβοιας.

 

Έμπρακτη και άμεση ήταν η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη από Σωματεία της Ημαθίας, της Νάουσας και της Πιερίας, τα οποία άμεσα απευθύνθηκαν στο λαό και τους εργαζόμενους των περιοχών τους συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης για τους πυροπαθείς της Β. Εύβοιας, τα οποία και στείλανε το Σάββατο 21 Αυγούστου. 

Όλο το προηγούμενο διάστημα, έπειτα από κάλεσμα που είχαν απευθύνει τα Σωματεία, ο κόσμος ανταποκρίθηκε συγκεντρώνοντας μεγάλη ποσότητα υλικής βοηθείας για τους ανθρώπους που είδαν το βιός τους να γίνεται στάχτη, εξ αιτίας όλων των κυβερνήσεων που με τις πολιτικές τους «έριξαν λάδι στη φωτιά».

Αναδείχτηκε για μια ακόμη φορά, αφενός οτι οι εγκληματικές ευθύνες τόσο της σημερινής όσο και των προηγούμενων κυβερνήσεων δεν μπορούν να κρυφτούν, ούτε να κουκουλωθούν με τα ψίχουλα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, αφετέρου οτι η αλληλεγγύη είναι το όπλο του λαού..

Τα Σωματεία της δύναμης του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας, το Σωματείο Συνταξιούχων Λιτοχώρου, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας θα συνεχίσουν με κάθε τρόπο να στέκονται μαχητικά στο πλέυρο των εργαζόμενων και του λαού, αγωνιζόμενοι ταυτόχρονα για να ζούμε στον τόπο μας με όλα τα σύγχρονα δικαιώματά μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου