Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ” Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας Σωματείο Συνταξιούχων Λιτοχώρου

 Αλληλεγγύη και μέτρα προστασίας για τουςπληγέντες 

 

Το συνεχιζόμενο έγκλημα σε βάρος του περιβάλλοντος , της περιουσίας και της ζωής των εργαζομένων και του λαού είναι απόρροια των πολιτικών όλων των κυβερνήσεων που στη λογική κόστους-οφέλους οδήγησαν στο να γίνει παρανάλωμα του πυρός η χώρα.

Αυτήν την ώρα που οι πυρκαγιές μαίνονται σε όλη σχεδόν την χώρα, ύψιστης σημασίας είναι να διατεθούν όλες οι δυνάμεις και τα μέσα για να διασφαλιστεί η ασφάλεια της ζωής του λαού και του βιος του στις περιοχές  που πλήττονται. 

Τις δύσκολες αυτές ώρες εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πληγέντες. 

Προχωράμε στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους που έχασαν οτι είχαν και δεν έιχαν, ενώ η καταστροφή συνεχίζεται. 

Απευθυνόμαστε στα μέλη των Σωματείων μας, σε όλο το λαό της Πιερίας, σε Συλλόγους και φορείς, προκειμένου να μαζευτούν άμεσα τα παρακάτω:

Nερά, κράκερς, μπάρες δημητριακών, κρουασάν, μπισκότα, ρύζι, μακαρόνια, κονσέρβες, είδη προσωπικής υγιεινής, χαρτικά, μωρομάντηλα, πάμπερς, αντισηπτικά, κλπ.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης στα τηλέφωνα:

6976 32 30 79

6955 63 45 97

6977 08 56 40

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου