Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή κλαδική έκθεση κατασκευών «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζουν ενεργά τον κλάδο των κατασκευών στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από τις 15 έως και τις 17 Οκτωβρίου 2021.

Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021 απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες και ειδικότερα στο εξειδικευμένο κοινό της αγοράς των κατασκευών, σε μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, στελέχη κατασκευαστικών εταιρειών, επαγγελματίες της οικοδομής, των υλικών και του design. Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ αποτελεί την εξειδικευμένη, επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου της χώρας προσανατολισμένη στους επαγγελματίες και στην εξωστρέφεια. Η έκθεση θα συγκεντρώσει όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των προμηθευτών προϊόντων-υλικών και υπηρεσιών για να τις διασυνδέσει με ένα απόλυτα εξειδικευμένο κοινό από μηχανικούς, αρχιτέκτονες, επαγγελματίες, τεχνίτες αλλά και με στελέχη από ελληνικές και διεθνείς κατασκευαστικές εταιρείες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε και στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo 2019, που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο ATHENS METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα και στην οποία έλαβαν μέρος 11 επιχειρήσεις της Περιφέρειας με μεγάλη επιτυχία.

Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021 έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία ο κλάδος των κατασκευών χρειάζεται στήριξη. Στο πλαίσιο αυτό, η ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021 φιλοδοξεί να αναδειχθεί στο μεγαλύτερο εκθεσιακό event του κατασκευαστικού κλάδου. Προσανατολισμένη στην εξωστρέφεια, η ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021 θα δεχθεί επισκέπτες από όλες τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου. Ήδη στην έκθεση έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 200 επιχειρηματικές αποστολές, που περιλαμβάνουν εκπροσώπους των μεγαλύτερων κατασκευαστικών εταιρειών, από 17 χώρες στόχους των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Β. Αφρικής, στις οποίες καταγράφεται ή αναμένεται να καταγραφεί σημαντική ζήτηση για τον κατασκευαστικό κλάδο. Στο πλαίσιο της έκθεσης προγραμματίζονται πάνω από 5500 συναντήσεις B2B, για τις οποίες ήδη έχει εκδηλωθεί σημαντικό ενδιαφέρον.

Κατά τη διάρκεια της ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021 οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ο,τιδήποτε έχει σχέση με την κατασκευή νέων κτιρίων, την ανακαίνιση, τη διαχείριση και λειτουργία κτιρίων και να δουν από κοντά νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Στους εκθέτες περιλαμβάνονται εταιρείες από όλο το φάσμα των προϊόντων, υλικών συστημάτων και υπηρεσιών όπως: Δομικά Προϊόντα - Ξηρά Δόμηση, Μονωτικά Υλικά - Συστήματα Θερμομόνωσης, Στεγανοποιητικά Υλικά, Κονιάματα- Βελτιωτικά, Πλακάκια - Είδη Υγιεινής, Κουφώματα (Αλουμίνιου -P.V.C), Χρώματα, Δάπεδα - Ψευδοροφές, Κάγκελα (Inox- Αλουμινίου- Σιδήρου) - Είδη Κιγκαλερίας, Προϊόντα Τσιμέντου (Πλάκες - Κυβόλιθοι- Κανάλια), Πισίνες - Spa, Μάρμαρα – Γρανίτες - Πέτρες , Αίθρια – Πέργολες - Πολυκαρβονικά, Εργαλεία & Οικοδομικά Μηχανήματα, Ανελκυστήρες, Αρχιτεκτονικά γραφεία, Software

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.buildexpogreece.com

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Γιουτίκας δηλώνει ότι «η συμμετοχή της Περιφέρειας στην ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021, αποτελεί μια ακόμη στοχευμένη επιλογή, στην πολυεπίπεδη προσπάθεια μας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας της Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι εδραιωμένη πεποίθηση μας ότι ο κατασκευαστικός κλάδος -παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες και δυσκολίες, παραμένει πολλά υποσχόμενος και με την κατάλληλη ώθηση μπορεί να πρωτοστατήσει μαζί με άλλους τομείς στην πορεία ανάκαμψης της οικονομίας. Αξιοποιούμε τις ευκαιρίες, όπως με την παρουσία μας στην ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021, προκειμένου να δώσουμε στις εταιρίες του κλάδου των κατασκευών, τη δυνατότητα να κλείσουν συμφωνίες και να αναπτύξουν συνεργασίες με εγχώριες και ξένες επιχειρήσεις. Διαμορφώνουμε με τις πρωτοβουλίες μας ένα φιλικό περιβάλλον για τις επιχειρήσεις, στηρίζουμε την καινοτομία και ενισχύουμε την εξωστρέφεια της Κεντρικής Μακεδονίας».

Για την υλοποίηση των παραπάνω και την αρτιότερη συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θα επιθυμούσαν να προβληθούν μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ενιαία διαμορφωμένος χώρος με stand 12 τ.μ./εκθέτη), να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021. Στοιχεία επικοινωνίας: Τερτιβανίδης Κωνσταντίνος k.tertivanidis@rdfcm.gr τηλέφωνο: 2310403001.

Το συνημμένο Έντυπο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας www.pkm.gov.gr και στη σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου