Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

MASTERCLASS ΠΙΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΛΙΣΤ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΟ ΠΑΡΙ ΤΣΕΝΙΚΟΓΛΟΥ 27 έως 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης

 

Ο σολίστ και παιδαγωγός πιάνου Πάρις Τσενίκογλου θα πραγματοποιήσει Masterclass, για σπουδαστές πιάνου όλων των επιπέδων (κατωτέρας, μέσης, ανωτέρας, πτυχιούχους, διπλωματούχους) στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης από τις 27 έως τις 30 Οκτωβρίου 2021.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο dimotikodeiokat@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2351021155

Kόστος συμμετοχής: 50 ευρώ ανά άτομο.

 

Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα διαμορφωθεί από τον διδάσκοντα σε συνεννόηση με τους συμμετέχοντες και θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙ ΤΣΕΝΙΚΟΓΛΟΥ

Ο βραβευμένος πιανίστας Πάρις Τσενίκογλου έχει αποσπάσει επανειλημμένα διθυραμβικές κριτικές από το διεθνή Τύπο για τις εμφανίσεις και τη δισκογραφία του. Η SüddeutscheZeitung τον έχει χαρακτηρίσει «Αγαπημένο των Θεών» και «Μία αξιοθαύμαστη ανακάλυψη».

Εμφανίζεται σε σημαντικούς χώρους όπως τη Herkulessaal στο Βασιλικό Ανάκτορο του Μονάχου, την GroßerSaal του Mozarteum στο Σάλτσμπουργκ, το Beethoven-Haus στη Βόννη, το AuditorioVictorVillegas της Μούρθια και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ως σολίστ συμπράττει με τη Συμφωνική του Μονάχου, τη Φιλαρμονική του BadReichenhall, την Κ.Ο.Θ., τη Συμφωνική Ορχήστρα της Μούρθια, τη Φιλαρμονική Δωματίου Νότιας Βοημίας και άλλες.

Έχει πραγματοποιήσει ηχογραφήσεις στη Βαυαρική Ραδιοφωνία, τη Γερμανική Ραδιοφωνία και την Εθνική Ραδιοφωνία της Ισπανίας. Η ΟehmsClassics κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με έργα Chopin και Debussy, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία στους δημοφιλέστερους ραδιοφωνικούς σταθμούς κλασικής μουσικής.

Ο Πάρις Τσενίκογλου έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις και βραβεία, όπως το 1ο Βραβείο Steinway στο Μόναχο, το 1ο Βραβείο Mozart του Πανεπιστημίου Mozarteum του Σάλτσμπουργκ και το 2ο Βραβείο στο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου ClaMoMusic στη Μούρθια.

Ως παιδαγωγός πιάνου διδάσκει στο Δημοτικό Ωδείο του Ίνσμπρουκ, έχει διδάξει στο Κρατικό Ωδείο της Άνω Αυστρίας και έχει παραδώσει masterclasses στην Ακαδημία ClaMoMusic στη Μούρθια και στις Διεθνείς Μουσικές Ημέρες BadLeonfelden.

Σε ηλικία 15 ετών απέκτησε Δίπλωμα Πιάνου με 1ο Βραβείο και μνεία δεξιοτεχνίας ως μαθητής του Γιάννη Αδαμίδη στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης. Σπούδασε στο τμήμα εξαιρετικών νέων ταλέντων με καθηγητή τον Prof. FranzMassinger στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και Θεάτρου του Μονάχου, όπου αποφοίτησε με Σολιστικό Δίπλωμα Πιάνου στην τάξη του Prof. ThomasBöckheler ως υπότροφος του Ιδρύματος Σπουδών του Γερμανικού Έθνους. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε με διάκριση Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Σολιστική Εκτέλεση και το τήμαPostgraduate στο Πανεπιστήμιο Mozarteum με τον Prof. JacquesRouvier. Παράλληλα έχει λάβει καλλιτεχνική καθοδήγηση από το MurrayPerahia και τον AndrásSchiff.

www.parispianopoet.com


Αίτηση συμμετοχής στο MasterclassΠιανιστικής Τέχνης

 

ΜΕ ΤΟΝ
ΣΟΛΙΣΤ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟ ΠΙΑΝΟΥ
ΠΑΡΙ ΤΣΕΝΙΚΟΓΛΟΥ

27-30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 

ΟΝΟΜΑ:

ΕΠΩΝΥΜΟ:

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Email:

 

Έργα με τα οποία επιθυμώ να συμμετέχω στο Μasterclassπιανιστικής τέχνης

1.

2.

 

                                                                                   

 

Ο/Η Αιτών/ούσα

 

 

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο dimotikodeiokat@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας 23510 21155

Ο προγραμματισμός των μαθημάτων θα διαμορφωθεί από τον διδάσκοντα σε συνεννόηση με τους σπουδαστές, καθώς  σε εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα είναι περιορισμένος ο αριθμός των εισερχομένων στην αίθουσαδιεξαγωγής του σεμιναρίου.  

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου