Υλικά
Μερίδες: 2-3- Για το κουσκούς με κεφαλοτύρι πανέ ξεκινάμε και σε μια κατσαρόλα βράζουμε το κουσκούς σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Το στραγγίζουμε και το αφήνουμε κατά μέρος.
- Σε ένα μικρό τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά μέχρι να αρχίσει να αφρίζει.
- Περνάμε τους κύβους τυριού στο αλεύρι, τινάζουμε να φύγει η περίσσεια και τους βάζουμε στο καυτό βούτυρο.
- Τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά γυρνώντας τα κυβάκια συχνά, για να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα όλες οι πλευρές τους.
- Τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.
- Βάζουμε το κουσκούς σε βαθύ πιάτο και, αν χρειάζεται, το αφρατεύουμε με ένα πιρούνι.
- Τακτοποιούμε πάνω του τους παναρισμένους κύβους τυριού και σερβίρουμε αμέσως.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 199.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου