Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Το ξενοδοχείο Robolo Boutique Hotel στο Λιτόχωρο βραβεύτηκε στη φετινή 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμου Philoxenia


Με το Βραβείο Τουριστικής Αριστείας στην κατηγορία “Καταλύματα” βραβεύτηκε η τουριστική επιχείρηση Robolo Boutique Hotel, που βρίσκεται στο Λιτόχωρο, στη φετινή Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia. H εκδήλωση "Βραβεία Τουριστικής Αριστείας" διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία της Προέδρου του ΕΟΤ Άντζελας Γκερέκου.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη διεύθυνση του Robolo Boutique Hotel για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν, το οποίο με τη βράβευση αυτή αναγνωρίζεται σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στον Δήμο Δίου-Ολύμπου βρίσκονται επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, γεγονός που δίνει προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν. 

Βρισκόμαστε στους πρόποδες του εμβληματικού Ολύμπου και οι τουριστικές επιχειρήσεις του Δήμου μας, είτε στις ακτές, είτε στους παραδοσιακούς μας οικισμούς και την ευρύτερη παρολύμπια περιοχή, τιμούν το διεθνές brand name “Όλυμπος”, προσφέροντας στους επισκέπτες τους από Ελλάδα και εξωτερικό υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 

Ο τουρισμός, μαζί με τον πρωτογενή τομέα, αποτελούν δύο από τις κορυφαίες μηχανές παραγωγής του τόπου μας, τις οποίες στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.  

Σοφία Ζουρζούρα
Αντιδήμαρχος Παιδείας & Τουρισμού Δήμου Δίου-Ολύμπου

Πηγή φωτογραφίας 01: Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (www.amna.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου