Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 23 ΚΑΙ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Το Επιμελητήριο Πιερίας ενημερώνει τα μέλη του, ότι οδηγίες για τη διεξαγωγή των επιμελητηριακών εκλογών στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2024 εκδίδονται μόνο από την εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου.

Ήδη, έχει εκδοθεί και δημοσιευθεί από τη 17η Ιουλίου 2024 ανακοίνωσή της, σχετικά με τις προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούνται προκειμένου τα μέλη να έχουν δικαίωμα ψήφου.

Ενημερωτικό μήνυμα που έχει σταλεί με e-mail τόσο σε μέλη του Επιμελητηρίου, όσο και σε μη μέλη, με θέμα «Εκλογές Επιμελητηρίου Πιερίας 23-24 Νοεμβρίου 2024 Πώς μπορώ να ψηφίσω;», προκαλεί σύγχυση επειδή παρέχει ανακριβείς πληροφορίες (π.χ. προθεσμία τακτοποίησης οφειλών, καταβολή τελών τήρησης μερίδας ΓΕΜΗ για τα νομικά πρόσωπα και καταβολή τελών τήρησης μερίδας ΓΕΜΗ ή συνδρομών για τα φυσικά πρόσωπα).

Περαιτέρω αναλυτικότερες και έγκυρες οδηγίες για τις προϋποθέσεις άσκησης του εκλογικού δικαιώματος των φυσικών προσώπων αλλά και των εκπροσώπων των νομικών προσώπων, θα δοθούν τις επόμενες μέρες σύμφωνα με το Π.Δ. 372/1992, με σχετικές ανακοινώσεις από την εκλογική επιτροπή και την υπηρεσία του Επιμελητηρίου.

 

Για το Επιμελητήριο Πιερίας

Ανδρομάχη Κολοκάτση

Αναπληρώτρια Διευθύντρια

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου