Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Κάλεσμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας σε επιχειρήσεις για συμμετοχή στην 28η DETROP BOUTIQUE & στην 7η OENOS 2019



 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για 28η DETROP BOUTIQUE & στην 7η OENOS

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της κάθε Περιφερειακής Ενότητας με τη συμμετοχή της, στην 28η DETROP BOUTIQUE & στην 7η OENOS 2019 ,που θα πραγματοποιηθούν από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2019, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ –ΗELEXPO,  στη Θεσσαλονίκη.


Σκοπός της συμμετοχής είναι η επιπρόσθετη αναγνωρισιμότητα, η ενίσχυση της εξωστρέφειας, η διεύρυνση των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα, η δικτύωση και η γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών με τα προϊόντα και τους παραγωγούς επιχειρηματίες, καθώς και η προβολή και προώθηση της Μακεδονικής κουζίνας, καθιστώντας την έναν από τους ελλαδικούς πυλώνες της μεσογειακής διατροφής, με δυνατότητα απήχησης παγκοσμίως.

Για τη συμμετοχή στις παραπάνω εκθέσεις η Π.Κ.Μ. έχει προβεί στην ενοικίαση ειδικά διαμορφωμένων χώρων (στο περίπτερο 12 και στο Σ.Κ. Ιωάννης Βελλίδης), με ειδικής κατασκευής και ιδιαίτερης αισθητικής περίπτερα και ξεχωριστά stand 6 τ.μ. για κάθε εκθέτη που φέρουν βασικό εξοπλισμό, (όπως αναλυτικά αναγράφεται στις δηλώσεις συμμετοχής), προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες προβολής των προϊόντων της κάθε επιχείρησης.

Το κόστος συμμετοχή  των επιχειρήσεων ορίζεται ανάλογα με την έκθεση συμμετοχής:

Για την έκθεση 28η DETROP BOUTIQUE, στο Περίπτερο 12 (σε stand 6 τ.μ.) το κόστος συμμετοχής ορίζεται σε 420€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Για την έκθεση 7η OENOS  στο χώρο του Σ.Κ. Ιωάννης Βελλίδης (σε stand 6 τ.μ.) το κόστος συμμετοχής ορίζεται σε 450€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Επίσης στο κόστος συμπεριλαμβάνονται και οι λειτουργικές δαπάνες των περιπτέρων (παροχή σύνδεσης ρεύματος, νερό, καθαριότητα, φύλαξη, σύνδεση internet κ.α.)

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα εξελίσσονται παράλληλες εκδηλώσεις, όπως ξεχωριστή εκδήλωση για την προβολή της Μακεδονικής Κουζίνας, με την υποστήριξη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος, σε διακριτό χώρο γευσιγνωσίας με live cooking & tasting event κ.α.







Διευκρινίσεις

*Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν πρέπει να έχουν διασφαλισμένη φυσική παρουσία εκπροσώπησης των προϊόντων τους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης ( Σάββατο - Κυριακή 10:00-20:00, Δευτέρα 10:00 -18:00)
*Τονίζεται ότι η έκθεση  δεν έχει και εμπορικό χαρακτήρα.
*Η ενοικίαση έξτρα εξοπλισμού σύμφωνα με το σχετικό έντυπο ανά έκθεση, επιβαρύνει τις ίδιες τις επιχειρήσεις.
*Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που δεν επιθυμούν διαχωριστικό μεταξύ των stand θα πρέπει να το δηλώσουν στην αίτηση-δήλωση συμμετοχής τους και να αναγράφουν την επιχείρηση που επιθυμούν να έχουν δίπλα τους.
*Επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν με επιπλέον χώρο (δύο stand) πρέπει να το αναγράψουν στην δήλωση συμμετοχής τους και θα τους δοθεί ο έξτρα χώρος, μόνο αφού καλυφθούν όλες οι συμμετοχές των επιχειρήσεων και  καλύψουν το επιπλέον τίμημα.

Για την καλύτερη δυνατή οργάνωση, η Π.Ε.Πιερίας, καλεί τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους, να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους.

Λόγω συγκεκριμένου αριθμού των stand, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας από την Π.Κ.Μ..

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε.Πιερίας, με τον υπάλληλο, κ. Γεώργιο Χλιούμη,  στο τηλέφωνο: 2351 351119 και στο e-mail: g.chlioumis@pieria.pkm.gov.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου