Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΕΞΟΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Οι παρεμβάσεις στην παιδική χαρά, στην Τοπική Κοινότητα Εξοχής , οι οποίες ολοκληρώνονται από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας εντάσσονται στο  ευρύ πρόγραμμα αποκατάστασης, ανάπλασης και εξωραϊσμού που υλοποιεί ο Δήμος Κατερίνης, σε παιδικές χαρές, που βρίσκονται σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης, σε περιοχές με έντονη οικιστική ανάπτυξη, καθώς και στις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες στο σύνολο του Δήμου.
Ειδικότερα, οι εργασίες ανάπλασης και οι τεχνικές παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στην συγκεκριμένη παιδική χαρά περιλαμβάνουν την εγκατάσταση πέντε τύπων εξοπλισμού παιχνιδιών, με ιδιαίτερη οργανωτική επιμέλεια,  με έμφαση στη δημιουργία όμορφου, υψηλής αισθητικής χώρου παιχνιδιού και με κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια, προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλούς λειτουργίας.
Όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: «Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ. Στον Δήμο Κατερίνης, οι Παιδικές Χαρές αποκτούν χρώμα, ποιότητα  και ταυτότητα. Παράλληλα, μεταμορφώνονται σε λειτουργικούς, ελκυστικούς χώρους  όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για τους ενήλικες, ενώ γίνονται τόποι συνάντησης όλων των περιοίκων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου