Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

“Startups: Από την ιδέα στην παγκόσμια αγορά».,, Παρουσίαση βιβλίου στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών,,υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής ΜακεδονίαςΤο πρώτο βιβλίο του Λευτέρη Παπαγεωργίου, με τίτλο «Startups. Από την ιδέα, στην Παγκόσμια Αγορά», θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη (Εθν. Αμύνης 4), στις 18.45. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν οι εκδόσεις Φερενίκη και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ Αθανάσιος Σαββάκης, ο προέδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ Πάρις Μπίλλιας, οεκδότης Χρήστος Ζαμπούνης και η δημοσιογράφος Ελένη Κωνσταντίνου. Θα συντονίσει ο συγγραφέας Μιχάλης Ναλμπάντης.

To βιβλίο αναφέρεται στα κοινά λάθη που γίνονται σε κάθε νέα επιχείρηση αλλά και στους κανόνες, που αν ακολουθηθούν, μπορεί να αποτρέψουν πολλά από αυτά.
Μέσα από συνεντεύξεις με επιτυχημένους επιχειρηματίες, αφηγήσεις πραγματικών καταστάσεων και ιστορίες του διεθνούς επιχειρηματικού γίγνεσθαι, ο αναγνώστης παίρνει με εύκολο και εύληπτο τρόπο την πληροφορία, που χρειάζεται κάποιος, για να ξεκινήσει μια επιχείρηση.
Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Λευτέρης Παπαγεωργίου είναι Πολιτικός Μηχανικός και CEO της Entranet με έδρα την Ελλάδα, την Florida των ΗΠΑ και το Λονδίνο.
Είναι ο σχεδιαστής του «έξυπνου σπιτιού του μέλλοντος για τους ηλικιωμένους» που βραβεύτηκε από το πρόγραμμα της ΕΕ: «Wider, the smart home for the elderly». Κάτω από την καθοδήγησή του, η Entranet έχει βραβευθεί ως Εθνική Πρωταθλήτρια Καινοτομίας 2014-2015, από τα European Business Awards και, επιπλέον, έχει παραλάβει και τη Σφραγίδα Αριστείας από την Κομισιόν για την έρευνά της.
Είναι καταγεγραμμένος στο Μητρώο Ελλήνων Εφευρετών και κάτοχος αρκετών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για τεχνολογίες γύρω από το «έξυπνο σπίτι».  Έχει ιδρύσει 17 εταιρίες σε 5 χώρες  μέχρι σήμερα. Έχει πουλήσει τις 8.
Περισσότερες πληροφορίες:
Eκδόσεις Φερενίκη
Τ: 210 72 20 043 - 210 72 20 420
Email: ferenikipublications@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου