Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

https://wetransfer.com/downloads/6fae4415761f59a85f655872922f014c20190130160808/c03a7c?fbclid=IwAR1OKyqd3GKLAe0ISzuaH-bQUmmLEGqet4oU_FwwmIGG1wkNQrUTRnfCSvE
Συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Ηρακλή Τσανικίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας κ.κ. Κωνσταντίνο Μπαλτούμα και Δημήτρη Παγωνίδη πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Γιώργος Νταντάμης μαζί με στελέχη του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα».

Ο κ. Τσανικίδης ανοίγοντας τη συζήτηση ενημέρωσε για τις υφιστάμενες δομές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Πιερία. Επίσης, αναφέρθηκε στο νέο θεσμό του οικογενειακού γιατρού και τις ελλείψεις που υπάρχουν καθώς και στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιώτες γιατροί. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τους τρόπους συνεργασίας του ιατρικού κλάδου με την τοπική αυτοδιοίκηση συμφωνώντας ότι η πρόληψη – ενημέρωση των δημοτών σε θέματα υγείας είναι πρωταρχικής σημασίας.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους γιατρούς του τόπου μας γιατί είναι οι ήρωες της καθημερινότητας. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Τσανικίδη για την έγκυρη και εκ βάθους ανάλυση των δεδομένων στο χώρο της υγείας του τόπου μας. Η δική μας πρόταση για την τοπική αυτοδιοίκηση θέτει σε προτεραιότητα τη συνεργασία και συνέργεια με τον ιατρικό κλάδο με στόχο την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας των δημοτών. Η κοινωνική πολιτική είναι στην πρώτη γραμμή του προγράμματός μας. Η κοινωνική προστασία, η διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η δημιουργία δημοτικών ιατρείων κατόπιν αξιολόγησης των δεδομένων, η πρόληψη, η ενημέρωση, ο εθελοντισμός είναι δέσμευσή μας. Επίσης, στόχευσή μας είναι η ανάπτυξη του τουρισμού υγείας. Επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη για να προσφέρουμε κοινωνική πολιτική επιπέδου», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

Παρουσίες
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης τα μέλη του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» κα Άννα Αθανασάκη, κ. Γιώργος Κυριακίδης, κ. Σωτηρία Ουσταμπασίδου, κα Χριστίνα Σιδηροπούλου, κα Μαρία Τερζίδου, κ. Γιώργος Τσαχουρίδης και κ. Κώστας Χατζηϊωαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου