Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με την νέα Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

Η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, υποδέχτηκε στο γραφείο της το πρωί της Παρασκευής, 29 Ιουλίου 2022, την νέα Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κα Νόπη Τριανταφυλλίδου, συνοδεία του εκπαιδευτικού της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, κου Ναούμ Ευαγελλόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στην κα Τριανταφυλλίδου κάθε επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα της καθήκοντα, ενώ και οι δύο πλευρές διαβεβαίωσαν τη συνέχιση της εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας. 

 

Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Π.Ε. Πιερίας ενόψει και της έναρξης του νέου σχολικού έτους, καθώς κοινό στόχο αποτελεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και η εξεύρεση λύσεων στα ζητήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα και δύναται να συνδράμει στην επίλυσή τους η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. 

 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με εκατέρωθεν ευχές για μία αγαστή συνεργασία και γόνιμη θητεία της κας Τριανταφυλλίδου στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου