Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Ταρατόρ: κρύα σούπα με γιαούρτι, σκόρδο, αγγούρι και καρύδια

 


Υλικά

Μερίδες: 6-8

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε την κρύα σούπα με γιαούρτι, σκόρδο, αγγούρι και καρύδια σε ένα μέτριο μπολ χτυπάμε με το σύρμα το γιαούρτι με το νερό μέχρι να αραιώσει.
  2. Προσθέτουμε το αγγούρι, το σκόρδο, τον άνηθο, το ελαιόλαδο, τον χυμό, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
  3. Μοιράζουμε σε μπολάκια και σε καθένα βάζουμε από λίγα καρύδια και 2-3 λεπτές φέτες γουλί (αν το χρησιμοποιήσουμε).
  4. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, ρίχνουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου