Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Αιγινιακός-ΠAΣ- Γιάννενα 1-0 Νίκη-πρόκριση για τον Αιγινιακό

Την έκπληξη έκανε ο Αιγινιακός και άφησε εκτός Κυπέλλου τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε 1-0 στην έδρα του.
Το πρώτο ματς είχε λήξει 0-0 και η ομάδα της Πιερίας φρόντισε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και τις πιθανότητες που είχε για να κάνει την έκπληξη. 
Παίζοντας πολύ έξυπνα και καθόλου κλειστά, ο Αιγινιακός φρόντισε από το πρώτο λεπτό να δείξει τις προθέσεις του και μόλις στο 3’ ο Αμπάρης απέκρουσε σωτήρια κεφαλιά του Δερμιτζόγλου. 
Οι γηπεδούχοι πίεζαν, ενώ ο ΠΑΣ δεν έβρισκε τους διαδρόμους για να απειλήσει. Και στο 25’ ο Τσουρλίνοφ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τον Αιγινιακό.
Ως το τέλος του πρώτου μέρους οι Γιαννιώτες δεν έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία.Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ αύξησε την πίεσή του, ωστόσο ο Αιγινιακός έβγαινε μπροστά με επικίνδυνες αντεπιθέσεις. 

Με μακρινά σουτ οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με τους γηπεδούχους να πιστεύουν κάθε λεπτό και περισσότερο στην πρόκριση. 
Και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Αιγινιακό να πανηγυρίζει έξαλλα το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαϊδης): Τόλιος, Κιβρακίδης (65’ Καρακατσάνης), Σαμαράς, Λιόλιος, Γεωργίου, Πετκάκης, Χατζής, Φαμπίνιο, Πέντα, Δερμιτζόγλου (54’ Μιτρόφ), Τσουρλίνοφ (75’ Ζούρκος)
ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββας Παντελίδης): Αμπάρης, Ντάσιος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Στρούνα, Τσουκαλάς (81’ Αυγενικού), Κεϊτά, Βίλα (35’ Ντε Βινσέντι), Κρητικός (59’ Βισέντο), Ίλιτς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου