Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Η Υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή αύριο στην Κατερίνη

Επιστημονική Νοσηλευτική Ημερίδα με θέμα: «Υγεία στο Νου, στην Ψυχή και στο Σώμα-Νοσηλευτική Προσέγγιση» θα πραγματοποιηθεί  αύριο  Παρασκευή 25 Οκτωβρίου σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Παραλία Κατερίνης.
Στην ημερίδα θα παραβρεθεί  η Υφυπουργός Υγείας κ. Ζέττα Μακρή, η οποία θα απευθύνει χαιρετισμό στους συνέδρους και θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών, καθώς και η  Διευθύντρια Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας κ. Φωτεινή Κουλούρη.  


Εκπαίδευση και επιμόρφωση
Η ημερίδα διοργανώνεται από τη Νοσηλευτική Υπηρεσία και το Γραφείο Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης του Νοσοκομείου Κατερίνης, τα πλαίσια της προώθησης και προαγωγής της Νοσηλευτικής Επιστήμης, και της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και της έρευνας.
 Η ημερίδα αυτή που είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και  της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας (Ε.Ν.Ε), έχει σκοπό την ενημέρωση των Επαγγελματιών Υγείας στους σύγχρονους νοσηλευτικούς ρόλους, στις θεραπευτικές παρεμβάσεις, στην Ασφάλεια και Υγιεινή της εργασίας, στην Επείγουσα Νοσηλευτική  κ.α
Έχει  όμως σκοπό και  την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών του νομού, γιατί στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θέλουμε την κατανόηση και την συμπαράσταση των συμπολιτών μας, στα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως χρήστες υγείας στο Νοσοκομείο μας.
   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου